Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nowe funkcje komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bajer super... mi natomiast wystarczył by obojętnie jaki komunikat w miejsce RDS na FIS ponieważ nie mam oryginalnego radia a czarne pole mnie wku... a fajnie by było gdyby np. była tam prędkość pojazdu cyfrowa czy cus innego. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

za***ista rzecz. Tak jak kolega wyżej, też nie mam ori radyjka i ta czarna dziura mnie wpienia...

Opublikowano

Ja mam B5 z 99r. i wstawione radio Audi Concert II. Na wyświetlaczu górną cześć mam czarną i wyświetlają sie tam tylko komunikaty(rezerwa itp.). Czy mogę bez tego urządzenia podłączyć tak aby mieć wyświetlane info z radia na tym czarnym polu ? :mysli:

Opublikowano

Zainteresował mnie ten temat i tak sobie kminie co z autem przed 97r ?? :przebiegly: Czy taki sygnał da się wysłać do fis w miejsce gdzie wyświetlane są biegi auomatu??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

There is currently no module available for the A4.

Best regards

;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Widzę, że temat się odświeżył więc ponowie swoje pytanie z posta powyżej

Ja mam B5 z 99r. i wstawione radio Audi Concert II. Na wyświetlaczu górną cześć mam czarną i wyświetlają sie tam tylko komunikaty(rezerwa itp.). Czy mogę bez tego urządzenia podłączyć tak aby mieć wyświetlane info z radia na tym czarnym polu ? :mysli:

Będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc. :hi:

Opublikowano

Widzę, że temat się odświeżył więc ponowie swoje pytanie z posta powyżej

Będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc. :hi:

Zegary masz już nowsze wiec jest w nich CAN oraz concert II też ma już szynę can. Podejżewam że wystarczy pociągnąć kable z zegarów

(CAN L i CAN H) do radia i powinno działać. Ewentualnie przełożyć stare kable w liczniku i radiu. Niżej link z którego się dowiesz wszystkiego

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t104643.0.html;highlight=fis+rds

Opublikowano

też byłbym zainteresowany, bo to rewelacyjny gadżet, nie trzeba zadnych dodatkowych zegarów montować :-) ale może ruscy coś wykombinują tańszego! oby ...

Opublikowano

Zegary masz już nowsze wiec jest w nich CAN oraz concert II też ma już szynę can. Podejżewam że wystarczy pociągnąć kable z zegarów

(CAN L i CAN H) do radia i powinno działać. Ewentualnie przełożyć stare kable w liczniku i radiu. Niżej link z którego się dowiesz wszystkiego

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t104643.0.html;highlight=fis+rds

Dzięki wielkie :hi:

Opublikowano

widzę że nie tylko mnie "wpienia czarna dziura" na fisie. jedyny komunikat jaki tam do tej pory widziałem to "komornik" i niski poziom płynu w spryskach. Przydało by się tam coś bo brzydko wygląda.

Opublikowano

Jak na razie zostaje tylko ori radio i po sprawie :gwizdanie:

Opublikowano

Jak na razie zostaje tylko ori radio i po sprawie :gwizdanie:

to w takim razie zapełnienie czarnego pola nie jest warte wsadzania ori radia.... :no:

Opublikowano

Nic tak dobrze nie wygląda jak ori radio :chytry:

Opublikowano

eeee tam ja mam starego poczciwego jvc el chameleon i to radio już ze mną zostanie... będe zmieniał auta a radia nie - no chyba że będzie to coś w stylu RNS-a

Opublikowano

Jak kto woli :wink4: Ori fajnie wygląda w nocy. Ja mam Concert II z B6/B7 więc dodatkowo wygląda fajnie i nie ma slotu na kasete :decayed:

Opublikowano

szkoda ze temat stanal ;/ moze na dniach cos wymysla bo sam bym zakupil :)

Opublikowano

ciekawy bajer tylko szkoda ze niedostępny i ze nie mam fis w swojej audi