bish - kopt Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 nie przełącza mi klimatronik nawiewu na szybe, ktoś wie jak sie do tego dobrać nie rozbierając pół auta?
mcm Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 silniczek klapy pewnie padła albo się zawiesił, trochę trzeba będzie rozebrać, ale najpierw podłącz VAGa
bish - kopt Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 vag nic nie pokazuje
Kozi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 a na kodzie klimatronika ? C1 - i zobacz czy jest 0.0, jak nie to masz odpowiedz.
czajagks Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam mam problem z nawiewem ogólnie bardzo słabo dmucha , po wyciagnieciu filtra nic sie nie zmienia (i w tym wszystkim największy problem jest z parującymi szybami ) możne ktoś pomoże
Kozi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam mam problem z nawiewem ogólnie bardzo słabo dmucha , po wyciagnieciu filtra nic sie nie zmienia (i w tym wszystkim największy problem jest z parującymi szybami ) możne ktoś pomoże Było Może silniczek nawiewu się kończy, może klapka. Sprawdź podobne tematu na forum. Spróbuj, jeszcze tego co wyżej napisałem. Wydaje mi się, że masz inny problem niż ten poruszony w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi