Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Xsenon się nie zapalał a teraz go szlak trafił

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawdź czy jest prawidłowo osadzony , ten pręcik który przechodzi wzdłuż szklanej banki ma być skierowany do góry :)

przecież inaczej nie wsadzi , kształt otworu nie pozwoli na to :kox:

Opublikowano

Panowie. proszę o powage.........zamieniłem żarniki.....prawy do lewej lampy a lewy do prawej lampy i lewa lampa nadal nie świeciła czyli żarniki są dobre. Czyli po przetwornicy[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 13:27_________________________________________________

Panowie trzymać sie tematu :cool1::angry::decayed:

:good:

Opublikowano

np jakich nicków?

nie miałeś kiedyś innego nicku?

NIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEe :evil:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 10:13_________________________________________________

:confused4:

dlaczego gdy w wyszukiwarke wpisze sie "Daymoon" wyskakuje "Mr. Axe" ?? :mysli:

co ty pier@#$%sz??

kłamanie też ci nie wychodzi... :gwizdanie:

koniec OT

Opublikowano

To że kiedyś robiłem to co robiłem to nie znaczy że w końcu kiedyś tam nie przestanę?? więc dajcie mi normalnie użytkować forum. Jeśli chcecie się z kogoś ponapierda!@#ć to nie brakuje tutaj takich.......Kupiłem auto i chciałem je pokazać na forum i z niego korzystać...np w takiej sytuacji jak z tym xenonem :wink4:

Opublikowano
To że kiedyś robiłem to co robiłem to nie znaczy że w końcu kiedyś tam nie przestanę??
Jeśli chcecie się z kogoś ponapierda!@#ć to nie brakuje tutaj takich

:nabijasie: Demon, jesteś Demon :decayed:

:ot:

Opublikowano

skoro temat już zaczęty to jakie żarniki kupić???

6000K

Opublikowano

a fjyrmy jakiej?

jeden chooj , bierz z all...o ,

Opublikowano

E..

Najlepiej kupić w sklepie z częściami. Możesz przynajmniej obejrzeć czy nie mają Wad produkcyjnych. Nie dochodzą koszty przesyłki i czas oczekiwania. Kup sobie takie, żeby Ci się podobały (w sensie producenta), ale lepiej jakieś markowe..

Opublikowano

kupiłem philipsa[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 09:47_________________________________________________Kurcze Xenon całkiem padł....w sobote lewa strona.....dziś prawa.....może jakaś zwara :mysli: Nie chce kupować następnych żarników bo pieniądze pójdą w błoto :confused4: chyba będę musiał usunąć ksenony i założyć ori żarówy bo nie mam pojęcia od czego to :no::embarrassed: ;(

Opublikowano

Sprawdź może z jaką moca przetwornice ładują prąd. Może przeładowują, albo niedoładowują..

Opublikowano

instalacja jest oryginalna czy HID-y?

Opublikowano

jakieś tanie podróby z allegro. Ostatnio kupiłem żarniki za 400zł i poszły w błoto :embarrassed:

Opublikowano

właśnie jeżeli to HIDY, myśle o przetwornicach, zdarza się, że przeciążają lampy wyładowcze, co skutkuje że zwyczajnie lampy się wczesniej zużywają. taka uszkodzona przetwornica wykonczy raz, dwa każda nową lampę....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...