Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pracy szukam

Kozi

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kiedyś pracowałem w UK jak Polacy się kłócą w fabryce samochodowej haha jeden był zły na Polaka tylko dlatego, że dobrze robił co mu należało no i tego złego wywalili ;D albo jak ja robiłem szybciej a anglik nie wyrabiał się i "f*ck, f*ck" miał pretensje do siebie :> Lepiej pracować z Anglikami lub ze Słowakami ale to też zależy jak będą relacje, poznałem fajną i przemiłą kobietę Słowaczkę o imieniu Mima :naughty:

i co wystawiłeś jej winietę.... :naughty:

Ja kiedyś pracowałem w UK jak Polacy się kłócą w fabryce samochodowej haha jeden był zły na Polaka tylko dlatego, że dobrze robił co mu należało no i tego złego wywalili ;D albo jak ja robiłem szybciej a anglik nie wyrabiał się i "f*ck, f*ck" miał pretensje do siebie :> Lepiej pracować z Anglikami lub ze Słowakami ale to też zależy jak będą relacje, poznałem fajną i przemiłą kobietę Słowaczkę o imieniu Mima :naughty:

i co wystawiłeś jej winietę.... :naughty:

:polew:

Odgrzeje trochę temat jeśli pozwolicie :wink:

Również poszukuję pracy w branży logistyka/transport. Posiadam doświadczenie zdobyte w firmie o zasięgu międzynarodowym oraz wykształcenie wyższe na specjalności logistyka międzynarodowa. Ze wzg. na zamknięcie jednego z oddziałów przez firmę, aktualnie pozostaję bez pracy już 3 miesiąc. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :hi:.

jesteś z okolic warszawy?

szukałeś w parkach logistycznych w Błoniu, Ołtarzewie, Teresinie, Sochaczewie? tam jest od groma magazynów :eusathink:

Tak, dokładnie z Ożarowa.

Szukałem, ale cisza...

Byłem na kilku rozmowach o pracę, ale zazwyczaj jest tak, że zapraszają, a później zapominają o człowieku.

Witam panowie.

Ja z kolei mam pracę ale chciałbym wkońcu zacząc coś odkładac i w związku z tym szukam pracy za granicami naszego kraju. Wszyscy tak zachwalają Norwegie więc ten kierunek jak najbardziej. W polsce zajmuję się inst. elektrycznymi, alarmami, monitoring, domofony, telewizja hotelowa i wszystkie tematy pokrewne. Licencje i uprwanienia posiadam.

Jeśli ktoś z was posiadałby info na temat takiej pracy (lub jakiejkolwiek innej) i tutaj szczególne ukłony do ludzi pracujących w norwegii to byłbym baaardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Witam panowie.

Ja z kolei mam pracę ale chciałbym wkońcu zacząc coś odkładac i w związku z tym szukam pracy za granicami naszego kraju. Wszyscy tak zachwalają Norwegie więc ten kierunek jak najbardziej. W polsce zajmuję się inst. elektrycznymi, alarmami, monitoring, domofony, telewizja hotelowa i wszystkie tematy pokrewne. Licencje i uprwanienia posiadam.

Jeśli ktoś z was posiadałby info na temat takiej pracy (lub jakiejkolwiek innej) i tutaj szczególne ukłony do ludzi pracujących w norwegii to byłbym baaardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

powiem tak ze Norwegia dobra sprawa ale zeby pracowac w wytworni ryb musisz smigac angielskim na dobry+ ale nie chetni sa do tego jezyka a zeby smigac w swoim zawodzie musisz zasuwac po ich nie mu :wink: inaczej d*pa zbita wąski :grin: bynajmniej z tego co ja wiem :whistling: