Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pracy szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ty :hi: masz

Opublikowano

A ja pracuje panowie w IC i bardzo nie narzekam :tongue4: Jak czytam że ktoś np. za 10h pracy na dobę otrzymuję poniżej 2tyś to mi ręce opadają :thumbdown:Pracuję fizycznie ale naprawdę nie ciężko bo nic nie dźwigam itp, 8h , pięniadze zawsze 1-szego no i co najważniejsze wszystkie składki odprowadzane od faktycznie tego ile zarobie :good: Może jakiś mały awans się uda, a tak narazie zarabiam od 2,500-3,000 więc chyba nie jest źle :) Cały czas są przyjęcia :naughty:

Opublikowano

co to IC

Opublikowano

http://www.intercars.com.pl/

chyba, że kolega pracuje w intercoolerze :polew: :polew:

Opublikowano

to właśnie pomyślałem :polew: :polew:

Opublikowano

no Inter Cars właśnie :tongue4: Tylko od roku jest jeden poważny minus, że praca jest 3-zmianowa ;( Ale się już przyzwyczaiłem :rolleyes:

EDIT; no i ogromny plus jest z tym że łatwię sobie części po za***istych cenach :naughty:

Opublikowano

mi się wydaje że praca wielu zmianowa to superr plus

możesz sobie zawsze coś załatwić a jak pracujesz do 17 co dziennie to lipa musisz brać wolne :kwasny:

Opublikowano

mi się wydaje że praca wielu zmianowa to superr plus

możesz sobie zawsze coś załatwić a jak pracujesz do 17 co dziennie to lipa musisz brać wolne :kwasny:

tylko co partnerka ma robić w te noce co cię nie ma w domu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew:

każde rozwiązanie ma swoje zalety i wady - niestety

Opublikowano

jak to co spać :wink4:

Opublikowano

faktycznie temat cos przymarl

ja caly pazdziernik zapieprzalem na magazynie w UPS od 16.00 do 20.30 za 650pln :wallbash:

ale w międzyczasie codziennie wysylalem mnostwo CV, lazilem na rozmowy kwalifikacyjne, fakt faktem niektore firmy szukaly czlowieka-robota za minimalna krajowa, ale takie to olewalem i mowilem ze dziekuje, juz nie jestem zainteresowany. w koncu po pomyslnie przebytej rekrutacji zatrudniono mnie w zywcu-zdroj, na st. przedstawiciela, zarejestrowalem dzialalnosc od polowy listopada i dzialam, oczywiscie przez polowe listopada dalej smigalem fizycznie na magazynie w UPS'ie, dostalem za to 300zeta, heh, ale lepsze bylo to niz nic i siedzenie w domu.

juz poltora miecha minelo jak pracuje dla zywca i powiem Wam, ze jest dobrze, na nic sie nei moge poskarzyc :decayed:

Opublikowano

Przeczytałem cały wątek i co minie najbardziej ukłuło w oczy.

Jeśli chodzi o pracę za granicą(sam pracowałem i wiem jak jest) ludzie trochę inaczej mówią jak jest na prawdę,krótko mówiąc, koloryzują,a widzisz,że ciężko jest im się dorobić, wyjątkiem jest Norwegia i były swego czasu wyspy. Po kilku piwkach poezja zaczyna się zmieniać.

Mam znajomego,który chodził zawsze w białej koszuli, jeździł E-klasą z naklejką RUS,taki to z niego mafiozo na zachodzie, a inny koleś zrobił mu zdjęcie jak mył świnie karcherem w Holandii. :decayed:

Jeśli chodzi o pracę w Pl, to wydaje mi, że większości marzy się czysta lekka praca i super zarobki.

Sam pracuję fizycznie i nie narzekam, bo są,a raczej były,wielkie braki personelu w tej dziedzinie.

Na ten przykład,chciałem otworzyć myjnię-samochodową ręczną,której obsługa miała składać się z samych fajnych młodych lasek dla przyciągnięcia jak największej liczby klientów,bo wiadomo,że głównie faceci jeżdżą na myjnię.

Zrobiłem ankietę wśród dziewczyn z okolicy i okazało się,że owszem szukają pracy, ale gdzieś w biurze jako sekretarka czy cóś..., bo prawie każdy ma teraz średnie wykształcenie.

Myjąc auta mogły by zarobić w miesiąc tyle co parząc kawę,albo układać kwity,przez cztery,ale jak widać motto, "żadna praca nie hańbi" jest już nie aktualne... :gwizdanie:

Podstawą dobrych zarobków,jest znalezienie sobie dochodowego zajęcia i ugruntowanie swojej pozycji na rynku, lub w odpowiednim momencie się przebranżowić :hi:

Opublikowano

jak mył świnie karcherem w Holandii.

-taka prawda
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To i ja się dołączę bo od początku roku połowa firmy dostała aneksy na minus 20% wypłaty albo nara. Reszta czeka (w tym ja) kiedy i nam się coś skapnie bo to chyba nieuniknione... Teraz jestem na 3 dniowym przymusowym urlopie (zleceń brak).

Więc jak ktoś coś słyszał w Poznaniu lub okolicach (Swarzędz) to fajnie by było cynka dostać...

Obecnie pracuje w drukarni, flex 3 kolory na centralnym cylindrze, prędzej flex na 2 kolory, chwile na arsomie 220 (4 kolory flex). W życiu tylko dwie firmy zwiedziłem.

Ale bardziej wolałbym wskoczyć za komputer (7 semestr informatyki zaocznie).

Lub cokolwiek innego dobrze płatnego... samochodem jeździć lubię :)

Opublikowano

samochodem jeździć lubię :)

a kto nie lubi ?? :decayed::cool1: :gwizdanie:
Opublikowano

to i ja się przyłączę:

od 2,5 roku pracuję w firmie transportowej (23 ciężarówki na mojej głowie ) z końcem stycznia żegnam się z pracodawcą bo leci sobie w chooja ze mną ( w szczegóły się nie wdaję ).

Szukam pracy w branży TSL w Poznaniu.

angielski - ok, niemiecki - uczę się, trochę kontaktów...

z tego co zaobserwowałem to większość ofert w tej branży to praca spedytora ( 1500 podstawy + prowizje...)

jak ktos lubi, to fajna opcja na początek, sporo się dzieje i nie ma monotonii - więc polecam

zazwyczaj duże firmy biorą ludzi młodych, którzy coś tam wiedzą o transporcie

Opublikowano

to i ja się przyłączę:

od 2,5 roku pracuję w firmie transportowej (23 ciężarówki na mojej głowie ) z końcem stycznia żegnam się z pracodawcą bo leci sobie w chooja ze mną ( w szczegóły się nie wdaję ).

Szukam pracy w branży TSL w Poznaniu.

angielski - ok, niemiecki - uczę się, trochę kontaktów...

z tego co zaobserwowałem to większość ofert w tej branży to praca spedytora ( 1500 podstawy + prowizje...)

jak ktos lubi, to fajna opcja na początek, sporo się dzieje i nie ma monotonii - więc polecam

zazwyczaj duże firmy biorą ludzi młodych, którzy cośtam wiedzą o transporcie

jeszcze zależy jakiego spedytora... ja trochę czasu spędziłem pracując w międzynarodówce i za taką kase to nie jest warte tych nerwów :wink4:

Opublikowano

Mam znajomego,który chodził zawsze w białej koszuli, jeździł E-klasą z naklejką RUS,taki to z niego mafiozo na zachodzie, a inny koleś zrobił mu zdjęcie jak mył świnie karcherem w Holandii. :decayed

:polew:

Na ten przykład,chciałem otworzyć myjnię-samochodową ręczną,której obsługa miała składać się z samych fajnych młodych lasek dla przyciągnięcia jak największej liczby klientów,bo wiadomo,że głównie faceci jeżdżą na myjnię.

nie rezygnowałbym z pomysłu :cool1:

Zrobiłem ankietę wśród dziewczyn z okolicy i okazało się,że owszem szukają pracy, ale gdzieś w biurze jako sekretarka czy cóś..., bo prawie każdy ma teraz średnie wykształcenie.

jak laski nie chcą,to zagadaj z Bieńkiem,na spocie mówił,że jego kolega współlokator ma cycki :gwizdanie:

Opublikowano

jak laski nie chcą,to zagadaj z Bieńkiem,na spocie mówił,że jego kolega współlokator ma cycki :gwizdanie:

:polew: dobre :polew:

Opublikowano

wiem, że lubisz jak ci taki auto myje :decayed:
Opublikowano

wiem, że lubisz jak ci taki auto myje :decayed:

nie bądźmy drobiazgowi :cool1:

cyce to cyce :polew: