kleeju Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam Otoz mam maly problem stracil mi sie nadmuch na szybe przednia tylko na nogi i kratki jest jak daje na szybe to zas nan nogi tak nagle sie stalo bylo wszystko ok z przelaczaniem kierunkow jakies beldy tam mialem mianowicie silniczek pod kierownica nie chodzi i z obiegu wewnetrznego bo niewiem jak sie do nich dostac ((ale nadmucg na szybe hulal:)) Ale wroce do tematu odpalam vaga i takie bledy mi wyskoczyly 600 Potencjometr w V68 - G92, Czujnik pozycji regulatora temperatury klapy motoru - G92 601 Potencjometr w V70 - G112 603 Silnik klapy nawiewu / odmrażania - V85, Klapa motoru nożno - ściennego odmrażacza - V85 604 Potencjometr w V71 - G113, Czujnik pozycji klapy motoru tylnego ciśnienia - G113 1274 Nastawnik klapy spiętrzającej - V71, Motor klapy nawiewy powietrza - V71 gdzies ostatnio przez przypadek przeczytalem ze moga to byc zimne luty albo jakis bezpeicznik strzelil mial ktos moze podobny przypadek pozdrawiam kleeju
wilk11 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 zrób basic settings (najpierw kasuj błędy)
szmekot1 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Kloego znalazłeś przyczyna nadmuchu na szybę bo u mnie też sie skończył i nie wiem co jest.!
odzim Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 chlopaki na forum jest to wszystko wyjasnione włącznie z naprawą
Rekomendowane odpowiedzi