Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odp: Może jakis spocik w Oslo Norwegia ... jest nas już prawie 30 osób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bylo to przywiesc tutaj i pomontowac :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bylo to przywiesc tutaj i pomontowac :gwizdanie:

haha gabarytowo ciezki temat,za przywoz tutaj dalbym tyle co za te siedziska

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale tu cisza :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale tu cisza :confused4:

pany proponuje jakiegoś spota może jak zima nas opuści bo dziś to tragedia jest :bicz3:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dobra panowie zima chyba odpuszcza takze ustalamy jakis termin i zbieramy grono :naughty:

Opublikowano
:)
Opublikowano

Witam wszystkich troszke tu nie zagladalem ale zima i natlok pracy blablabla. Niestety ja juz chyba odpadne bo za trzy dni jade do polski sprzedac swoja niunie z bulem serca coprawda ale coz jak kupie w norge jakas audilke to napewno sie pokaze bo w tej chwili moim nabytkiem to na zlot a4 nie wypada. Pozdro dla wsszystkich :wink4:

Opublikowano

daj znac jak bedziesz kupowac auto w norge to mci pomoge z ubezpieczeniem i,kredytem ewentualnie,itd... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich troszke tu nie zagladalem ale zima i natlok pracy blablabla. Niestety ja juz chyba odpadne bo za trzy dni jade do polski sprzedac swoja niunie z bulem serca coprawda ale coz jak kupie w norge jakas audilke to napewno sie pokaze bo w tej chwili moim nabytkiem to na zlot a4 nie wypada. Pozdro dla wsszystkich :wink4:

tutaj nie chodzi o samo auto tylko o osoby,masz ochote to wpadniesz,nie koniecznie musi byc to audi

jakies propozycje na termin/???/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widze ze spolecznosc a4 klub nie chce mnie tak latwo wypluc wiec pewnie sie pojawie na zlociku a co tam tez czekam na propozycje bo juz wrocilem z polski bez audi i wrazie czego jestem mobilny i sie pisze na zlot :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

pany zaczynamy z tymi spotami termin jaki proponuje to 18 kwietnia niedziela bo pewnie nie ktorzy (ja)jada do PL na swieta,widze ze pojawilo sie kilka nowych osob z okolic oslo i drammen wiec bede indywidualnie wysylal zaproszenia do kazdego.miejsce i godzina do ustalenia pomysle gdzie moglo by byc najlepiej,mile widziane tez propozycje

Opublikowano

siemka :)

mi pasuje pozdr.:good:

Opublikowano

mi chyba tez pasuje :cool1:

Opublikowano

No to mi tez chyba pasi przyjade razem z Krzychem jesli mozna :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje audi zostaje w PL i d*pa... (zostawiłem żeby Papcio sprzedał) może na jakieś B6 wyskrobię się na jesień :gwizdanie: jak coś to wpadnę do was jak znajdę chwilę czasu to pogadamy...

Opublikowano

wpadaj smialo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

godzina pasuje pany???????????

Opublikowano

jasne :good:

Opublikowano

witam :)

ja jednak się nie pojawię bo mam awarie po zmianie opon zimowych na letnie wyszło dwa łożyska z tyłu do wymiany i jestem umówiony z mechanikiem na wymianę na niedziele i nie dam rady :thumbdown: pozd. :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jak nie bedzie tego ogarnial w niedziele to wpadaj,jak nie wiele halasuja to da sie jechac.............