Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odp: Może jakis spocik w Oslo Norwegia ... jest nas już prawie 30 osób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki brak autostrad, czy tak czy inaczej, nikt nie dylałby 500km na spota żeby wypić kawe. Ale widze że sporo nas jest z okolic Oslo/Drammen, dlatego wydaje mi się że nie trudno było by zorganizować coś pomiędzy. Dylam tu z ekipami na lokalne spoty, które czasem są o 150km oddalone i nie widze problemu. Ale fajnie było by np. wlecieć na taki spocik w rządku A4 :wink:

Nie mówie tu o cotygodniowym spocie, ale raz na miesiąc myśle że można sie pofatygować kawałek.:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Jaki brak autostrad, czy tak czy inaczej, nikt nie dylałby 500km na spota żeby wypić kawe. Ale widze że sporo nas jest z okolic Oslo/Drammen, dlatego wydaje mi się że nie trudno było by zorganizować coś pomiędzy. Dylam tu z ekipami na lokalne spoty, które czasem są o 150km oddalone i nie widze problemu. Ale fajnie było by np. wlecieć na taki spocik w rządku A4 :wink:

Nie mówie tu o cotygodniowym spocie, ale raz na miesiąc myśle że można sie pofatygować kawałek.:naughty:

no wlasnie nie kazdy jest taki jak ty czy ja,dla mnie 150km przejechac niejest problemem bo jezdzilem dalej.....ale niektorzy nie maja ochoty tyle dymac i najlepiej jakby spot bym pod ich domem na st.benz.lub jakims parkingu....niewiem jak beda zainteresowani to mozemy cos ogarnac jak znajde chwile podzuce pomysl na pw wszystkim z okolic czy maja checi i zeby tu zajrzeli wtedy zobaczymy jaki odzew bedzie i czy znajda sie chetni

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ----------

panowie to wpisywac sie kto bylby chetny na spota kogo znajde powysylam na pw zeby tu zajrzeli i sie dopisali...zobaczymy jaki bedzie odzew wtedy wybierzemy date i miejsce

1.krzysiek23

Opublikowano

tomcrack27

Opublikowano
  • Autor

ogolnie znalazle 4 strony z uzytkownikami po hasle norwegia/oslo i z tych 4 stron moze 7-10 osob jest aktywnych w 2013 r...reszta po zarejestrowaniu nie zaglada tu takze niema nasz tu chyba az tak duzo aktywnych:kwasny::kwasny:

Opublikowano

panowie tak sobie myslalem ze moze bysmy cos w dlugi weekend w maju zorganizowali???ja sie pisze razem z bratem z Rogaland:decayed:

Opublikowano

1.krzysiek23

2.tomcrack27

3.TyBucu

Z takiego wyszukiwania to raczej nici po miejscowociach bo jest tu dużo ludzi na forum bez "zameldowania" w NO, więc można tylko liczyć na to że zajrzą w ten wątek.

Co do majówki można by zorganizować coś wiekszego, 2 dniowy wypad na ryby np. :drunk:

Opublikowano

no niezly pomysl:drinks:

Opublikowano

Witam, jestem ze Stavanger ale watku nie widzialem wczesniej :o tomcrack27 jak cos bedzie to piszcie, znam tez osoby ktore nie sa na forum a maja audi wiec pewnie by troche bylo osob :D

Opublikowano

Ja tez sie pisze :)

Opublikowano

no to wpisywac sie na liste pany i bedziemy cos myslec nad majowkowa integracja:decayed:

Opublikowano

No prosze, jaki się ruch zrobił.

Zarzucić temat o rybach i ile sie nagle wędkarzy odezwało:naughty:

Opublikowano

ja tam lubie kija pomoczyc z browarkiem albo czyms mocniejszym w doborowym towazystwie:decayed:

Opublikowano

No znajdziemy jakąś fajną miejscówke tak żeby było wszystkim wygodnie, namioty do gabażnika i jazda.:decayed:

Opublikowano

Hytte wynajac :D albo u kogos i mozna cos wypic :D jak macie mocne audi, to idzie sie poscigac w stavanger/randaberg w kazda niedziele :D

Opublikowano

no hytta niezly pomysl tylko najpierw trzeba zebrac ekipe i ustalic gdzie tego spota mamy zrobic i wtedy szukac jakiejs hyty albo cos:wink:

Opublikowano

witam :) mieszkam niedaleko Oslo więc też jestem chętny na spota :) o którym długim weekendzie majowym myślicie? o polskim? na początku maja? czy o norweskim w połowie maja? :P na razie jestem na urlopie w PL ale w niedzielę jestem z powrotem :)

Opublikowano

mowimy o tym norweskim dlugim weekendzie:decayed:miejmy nadzieje ze i pogoda dopisze:decayed:

Opublikowano

zawsze mozna przelozyc wyjaz do pl:decayed:

Opublikowano

chyba nie uwierza mi jak im powiem ze audi to moj bagaz :P