Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odp: Może jakis spocik w Oslo Norwegia ... jest nas już prawie 30 osób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

mow kiedy ja powiem gdzie :decayed:

przemo78 cos ucichl :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

chyba niedziela byla by najlepsza ja w soboty nie pracuje wiec i sobota mi nie przeszkadza

Opublikowano
  • Autor

dla mnie moze byc,skontaktuje sie dzis ze wszystkimi aktywnymi co odwiedzaja forum ze cos takiego ruszylo i zobaczymy[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 10:08_________________________________________________1 SPOT A-4 KLUBU w norwegi 24 PAZDZIERNIKA 2009r. godz.15

lokalizacja http://www.1881.no/Map/?gabix=63_6652895_270184&street=Grorudveien&area=Oslo&postalcode=0976&name=Shell++7-Eleven+Grorud&phone=22161285&listingid=M009338586&type=map&countrycode=NO&query=schel+grorud&qt=8#

zapraszamy do zapisow

1.wladca_pierscieni

2.krzysiek23

3.przemo78

Opublikowano

witam :)

ja na 80% bym się pojawił ale mam wyjazd do Szwecji ale jeszcze nic pewnego i dzięki za info :hi:[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 17:16_________________________________________________

DAM WAM ZNAĆ W PIĄTEK

Opublikowano
  • Autor

ok

Opublikowano

Ja tak na 60% bo w ta sobote mamy gosci , wiec jesli wpadne to raczej na chwilke

Opublikowano

Siema norki!

Kurcze, do Oslo mam troche daleko. Ale moze w Bergen zrobimy spota nastepnym razem:)

Jest moze ktos z was w VW Audi Club Norwegen? :)

Klub norweski organizuje najwiekszy skandynawski zlot w Funasdalen na poczatku lutego. Kurs jazdy quattro, wyscigi i nauka jazdy po zamarznietym jeziorze w Funasdalen. Bylem tam juz 2 razy, POLECAM :)

Opublikowano

krzysiek23 dzieki za info ... nie bede nalegał na zmiane terminu , moze uda mi sie wpaść na drugi spocik bo narazie siedze w Polsce i bede dopiero kolo 7-go listopada na miejscu , zycze wam udenego spotkanka i oby doszlo do skutku .

Kolega makki zapodał bardzo inteteresujacy temat ... warto przemyslec , pozdrawaim

Opublikowano
  • Autor

Siema norki!

Kurcze, do Oslo mam troche daleko. Ale moze w Bergen zrobimy spota nastepnym razem:)

Jest moze ktos z was w VW Audi Club Norwegen? :)

Klub norweski organizuje najwiekszy skandynawski zlot w Funasdalen na poczatku lutego. Kurs jazdy quattro, wyscigi i nauka jazdy po zamarznietym jeziorze w Funasdalen. Bylem tam juz 2 razy, POLECAM :)

ogladalem zdjecia z ktoregos roku z tego spotu,robil wrazenie takze temat jak najbardziej do ogarniecia ja bym sie pisal oczywiscie gdy wypadnie to w weekend.........temat spotow ruszyl wiec razem bedziemy ustalali terminy ten jest na szybko i wiadomo nie kazdy moze ale najwazniejsze ze moze zacznie sie cos dziac[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 21:08_________________________________________________Wskazówki dojazdu samochodem do Funäsdalen, 84095 Gmina Härjedalen, Szwecja

448 km – około 6 godz. 44 min

Sugerowane trasy

E6

448 km 6 godz. 44 min

Trasa 215

467 km 6 godz. 52 min

1385 Asker, Akershus, Norwegia

1. Kieruj się Dikemarkveien na północny zachód w stronę Grobråtenveien

1,3 km

2. Skręć w prawo w Drammensveien

3,0 km

3. Na rondzie 2 zjazd na E18

0,2 km

4. Wjazd w E18

Droga częściowo płatna

24,9 km

5. Kontynuuj wzdłuż Trasa 190 (drogowskazy na Trondheim/Ekeberg)

5,9 km

6. Kontynuuj wzdłuż E6

102 km

7. Wjedź na Trasa 3 przez zjazd w kierunku Tynset/Trysil/Elverum

18,8 km

8. Skręć w prawo w Trasa 25/Trasa 3

Jedź dalej drogą Trasa 25

Przejedź przez 1 rondo

75,3 km

9. Skręć łagodnie w prawo, pozostając na Trasa 25

56 m

10. Skręć w prawo w Trasa 25/Trasa 26

Jedź dalej drogą Trasa 25

Przejedź przez 1 rondo

Wjazd na teren: Szwecja

33,9 km

11. Trasa 25 skręca łagodnie w lewo i przechodzi w Trasa 71

15,4 km

12. Skręć w lewo w Trasa 297

46,6 km

13. Skręć w lewo w Trasa 70/Särnavägen

Jedź dalej drogą Trasa 70

18,6 km

14. Skręć w prawo w Trasa 311

43,3 km

15. Skręć w lewo, pozostając na Trasa 311

39,1 km

16. Skręć w prawo w kierunku Trasa 84

1,8 km

17. Skręć w lewo w Trasa 84

Miejsce docelowe będzie po lewej stronie

17,4 km

Funäsdalen, 84095 Gmina Härjedalen, Szwecja

a o to wskazowki dojazdu z oslo tylko 450km czyli rzut beretem

Opublikowano

hej hej jestem nowym posiadaczem a4 zakupionym w norge i co z tym spotkaniem bylo+? pozdrawiam

Opublikowano

czytaj posty :szukaj:

[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:07_________________________________________________

dla mnie moze byc,skontaktuje sie dzis ze wszystkimi aktywnymi co odwiedzaja forum ze cos takiego ruszylo i zobaczymy[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 10:08_________________________________________________1 SPOT A-4 KLUBU w norwegi 24 PAZDZIERNIKA 2009r. godz.15

lokalizacja http://www.1881.no/Map/?gabix=63_6652895_270184&street=Grorudveien&area=Oslo&postalcode=0976&name=Shell++7-Eleven+Grorud&phone=22161285&listingid=M009338586&type=map&countrycode=NO&query=schel+grorud&qt=8#

zapraszamy do zapisow

1.wladca_pierscieni

2.krzysiek23

Opublikowano
  • Autor

panowie powiedzcie jak przezucic wszystkie dane o spocie na sama gore?tzn.zeby wszyscy widzieli nad pierwszego posta?czy trzeba nowy watek zalozyc????[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 10:04_________________________________________________

hej hej jestem nowym posiadaczem a4 zakupionym w norge i co z tym spotkaniem bylo+? pozdrawiam

spotkanie bedzie dopiero,zapraszam jezeli zadeklarujesz sie to wpisze cie na liste

Opublikowano

Zlot w Funasdalen jest dokladnie 5-7 luty. POLECAM! :)

Tutaj kilka filmow: http://www.youtube.com/results?search_query=Audi+Fun%C3%A4sdalen&search_type=&aq=f

heh na to jeziorko to ja bym chetnie wpadl swoim STIjem na dlugim kolcu a nie jakims dyszlem :naughty::wink4:

Opublikowano

Ja tez bym sie pisal tylko jak narazie 50/50 bo nie jestem pewien czy do roboty nie pojde a no i pytanie czy ktos moze bedzie miec ze soba VAG i wiedze o poslugiwaniu sie tym programem ?? czekam na info odnosnie godziny

Opublikowano
  • Autor

godzina 15 jest w =2 stronie postu a vaga moge wziasc

Opublikowano

Wiec tak do pracy jutro nie ide wiec z checia bym sie pojawil. Ilu chetnych jest w koncu ??

Opublikowano
  • Autor

chetnych narazie 3 i nastepnych 4 deklaruje przyjazd na 60-90proc.ja napewno bede nawet jesli sam mam sie pojawic,vaga wezme ze soba