TyBucu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W Oslo siedzę na codzień, chętnie podjade. Obserwuj nocna jazdę bez celu Oslo na fb, tam skrzykujemy jakies większe upalania. wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Czesc, ja mieszkam 80km na poludnie od Oslo A co do tego fp. na fb to obserwuje i obserwuje, ale tam w ogole nic sie nie dzieje, 0 zycia Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Kooga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Prawda taka ze jak nie ma śniegu i nie można polatać bokiem to nikt sie nie zjawia, dlatego nic narazie tam nie wrzucałem. Jak chcecie to może w ten weekend gdzieś kawę chlupniemy? wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No niestety wlasnie w ten weekend jade do PL, ale w nastepny czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 No to następny. Siedzisz w kierunku moss od Oslo czy raczej w stronę drammen? wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No to następny. Siedzisz w kierunku moss od Oslo czy raczej w stronę drammen? wystukane młotkiem Moss, 30 km na południe od Moss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No i gitara, ja też po tej stronie wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 To można nawet gdzieś bliżej nie trzeba wtedy do Oslo jechać jak nikt więcej się nie zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Norbas, dnia 20 Wrze 2015 - 19:28, napisał: Ktoś z okolic Stavanger chętny na jakiegoś spota ?? witam ja jestem ze Stavanger i jestem chetny Jak będziesz miał czas w jakiś weekend to daj znać i się zgadamy. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Norbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Siemka, moze ktos niedaleko mieszka to wpadnie https://www.facebook.com/events/226956984418310/permalink/241539542960054/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Siemka Jest moze ktos z Trondheim albo okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 jak bedziesz do PL jechał to smiało przez Oslo. Moze cos tu sie zorganizuje. Awaryjnie od 9/07 jestem w Mielnie ma tydzień wiec jak nic nie wypali do tego czasu to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Haha. jak lece do Pl to zawsze spozniony Ale moze w ktorys ładny weekend wycieczke by sie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 No tutaj w Norwegii to kiepsko ze spotami polskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askeladden Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 No Pany, sezon letni się zaczął, może zorganizujemy jakiegoś popołudniowego spota w Oslo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 why not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja tez bylbym chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 ja jutro poleruje swojego.. Lecz najpierw gruntowne mycie. Jak by byl ktos chetny maszyne chwile potrzymac to zaprsszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askeladden Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Moze niedziela? Na Helsfyr jest opór pustych parkingów, zgłaszam jako propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askeladden Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Albo Bygdøy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi