Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Dylemat które wybrać felgi.... tylko ten wzór wchodzi w gre.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj widzę że kolega będzie maił duży problem .chcesz dam Ci moje przymierzyć i zobaczysz w która stronę decydować

Opublikowano

Robert moze i to dobry pomysł zobaczyć jak sie jeździ na 18-tkach tym bardziej ze zamówiłem 18-tki s-line w tym wzorze co chciałem ale musza poczekać do wiosny bo czeka je polerka.

Opublikowano

[...] zamówiłem 18-tki s-line w tym wzorze co chciałem ale musza poczekać do wiosny bo czeka je polerka.

Mogę wiedzieć gdzie zamawiałeś? Zamówiłeś ORI czy coś na wzór SLine?

Też chcę wrzucić 18ki na wiosne i szukam jakiegoś dobrego źródła z felgami (może być z oponami).

Opublikowano

kupiłem na allegro mysle ze w dobrej cenie troche ztyrane ale ranty nie naruszone czeka je polerka i beda jak nowe. szukaj i nie spiesz sie trafia sie napewno

Opublikowano

kupiłem na allegro mysle ze w dobrej cenie troche ztyrane ale ranty nie naruszone czeka je polerka i beda jak nowe. szukaj i nie spiesz sie trafia sie napewno

które kupiłeś :mysli: polerka :gwizdanie: jesteś nie modny w tym sezonie czerń :naughty:
Opublikowano

które kupiłeś :mysli: polerka :gwizdanie: jesteś nie modny w tym sezonie czerń :naughty:

Na nowy sezon znowu będzie modna polerka... :naughty::tongue4:

P.S. Ja też takich szukam... :gwizdanie:

Opublikowano

panowie jak ktos szuka tylko ze 19 wiec duze troche jak dla mnie ale cena super i ładne po polerce

http://moto.allegro.pl/item799140315_s_line_okazja_najtaniej_pilnie.html naprawde okazja :good:

szkoda ze nie 18-tki :kwasny: bo wziąłbym je na bank

Opublikowano

panowie jak ktos szuka tylko ze 19 wiec duze troche jak dla mnie ale cena super i ładne po polerce

http://moto.allegro.pl/item799140315_s_line_okazja_najtaniej_pilnie.html naprawde okazja :good:

Tylko że nie wiadomo czy to czasami nie jest plastelina. Nic nie pisze że to MAM, a za plastelinę to bym tych 1000 PLN nie dał.

Opublikowano

podobno te repliki są wytrzymałe a za mam8 ori trzeba dać duzo wiecej

Opublikowano

replika = plastelina :D

Opublikowano

Miałeś ?

Czy tylko powielasz opinie innych ?

Opublikowano

Miałeś ?

Czy tylko powielasz opinie innych ?

miałem i na co dzień prostuje takie felgi na potęge.

Nie ważne czy jest to Mam, czy made in Germany czy Italy.

Wszytsko jakosci Turcja / Chiny

Opublikowano

Panowie ale nie o tym jest ten wątek :) każdy kupuje co chce .

Opublikowano

kazdy kupuje co chce a pytanie brzmiało czy MAM8 wzór w rozmiarze 17 na lato dobrze wygląda czy musi być co najmniej 18.

Opublikowano

kazdy kupuje co chce a pytanie brzmiało czy MAM8 wzór w rozmiarze 17 na lato dobrze wygląda czy musi być co najmniej 18.

Nie wygląda dobrze :thumbdown: 18 zoll musi być i dobra gleba.

Ogólnie nie wziął bym tych MAM - za bardzo jak dla mnie oklepane już - wszystkie auta takie same.

Opublikowano

rzecz gustu