Wąski Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Oj widzę że kolega będzie maił duży problem .chcesz dam Ci moje przymierzyć i zobaczysz w która stronę decydować
boseron Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Robert moze i to dobry pomysł zobaczyć jak sie jeździ na 18-tkach tym bardziej ze zamówiłem 18-tki s-line w tym wzorze co chciałem ale musza poczekać do wiosny bo czeka je polerka.
akjam Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 [...] zamówiłem 18-tki s-line w tym wzorze co chciałem ale musza poczekać do wiosny bo czeka je polerka. Mogę wiedzieć gdzie zamawiałeś? Zamówiłeś ORI czy coś na wzór SLine? Też chcę wrzucić 18ki na wiosne i szukam jakiegoś dobrego źródła z felgami (może być z oponami).
boseron Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 kupiłem na allegro mysle ze w dobrej cenie troche ztyrane ale ranty nie naruszone czeka je polerka i beda jak nowe. szukaj i nie spiesz sie trafia sie napewno
Wąski Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 kupiłem na allegro mysle ze w dobrej cenie troche ztyrane ale ranty nie naruszone czeka je polerka i beda jak nowe. szukaj i nie spiesz sie trafia sie napewno które kupiłeś polerka :gwizdanie: jesteś nie modny w tym sezonie czerń
akjam Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 kupiłem na allegro mysle ze w dobrej cenie troche ztyrane ale ranty nie naruszone czeka je polerka i beda jak nowe. szukaj i nie spiesz sie trafia sie napewno które kupiłeś polerka :gwizdanie: jesteś nie modny w tym sezonie czerń Na nowy sezon znowu będzie modna polerka... P.S. Ja też takich szukam... :gwizdanie:
boseron Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 panowie jak ktos szuka tylko ze 19 wiec duze troche jak dla mnie ale cena super i ładne po polerce http://moto.allegro.pl/item799140315_s_line_okazja_najtaniej_pilnie.html naprawde okazja szkoda ze nie 18-tki bo wziąłbym je na bank
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_asa_revolution_licencja_bbs_19_chromowane-t100916.0.html;msg1158194#new
Dibo Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 panowie jak ktos szuka tylko ze 19 wiec duze troche jak dla mnie ale cena super i ładne po polerce http://moto.allegro.pl/item799140315_s_line_okazja_najtaniej_pilnie.html naprawde okazja Tylko że nie wiadomo czy to czasami nie jest plastelina. Nic nie pisze że to MAM, a za plastelinę to bym tych 1000 PLN nie dał.
boseron Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 podobno te repliki są wytrzymałe a za mam8 ori trzeba dać duzo wiecej
gooralos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 podobno te repliki są wytrzymałe a za mam8 ori trzeba dać duzo wiecej replika = plastelina
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 podobno te repliki są wytrzymałe a za mam8 ori trzeba dać duzo wiecej replika = plastelina Miałeś ? Czy tylko powielasz opinie innych ?
gooralos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 podobno te repliki są wytrzymałe a za mam8 ori trzeba dać duzo wiecej replika = plastelina Miałeś ? Czy tylko powielasz opinie innych ? miałem i na co dzień prostuje takie felgi na potęge. Nie ważne czy jest to Mam, czy made in Germany czy Italy. Wszytsko jakosci Turcja / Chiny
Wąski Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Panowie ale nie o tym jest ten wątek każdy kupuje co chce .
boseron Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 kazdy kupuje co chce a pytanie brzmiało czy MAM8 wzór w rozmiarze 17 na lato dobrze wygląda czy musi być co najmniej 18.
KOval81 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 kazdy kupuje co chce a pytanie brzmiało czy MAM8 wzór w rozmiarze 17 na lato dobrze wygląda czy musi być co najmniej 18. Nie wygląda dobrze 18 zoll musi być i dobra gleba. Ogólnie nie wziął bym tych MAM - za bardzo jak dla mnie oklepane już - wszystkie auta takie same.
Rekomendowane odpowiedzi