duch1989 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Opłaca kupywać coś takiego i czy da to jakiś efekt: http://www.allegro.pl/item786580724_samochodowy_wzmacniacz_antenowy_amp1_20db_gwaranc.html
sołtys85 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja do swojego kupiłem i hula aż miło tylko mój starszy. Poszukaj bo ja kupiłem z innymi przejściówkami, które idealnie pasują.
fly07 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Moim zdaniem to sie nie nadaje. W aucie maz tak: Antena w szybie, dalej wzmacniacz i połączenie do radia. Jak wepniesz to ustrojstwo z allegro, to jak podłączysz antenę. Będzie to odbierać tylko jakieś bliskie i silne stacje i wszystko trzeba by ukryć w konsoli za radiem. Jeżeli wzmacniacz jest uszkodzony to stanowi on przerwe między Ant. a Radiem. Trzeba kupić ryginał, a z tym już gorzej.
grybel1982 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 kupiłem kiedyś taki wzmacniacz ale nic nie pomógl wręcz przeciwnie pogorszył sie odbiór pozdrawiam
duch1989 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 10 zl to jeszcze nie pieniadze to sproboje Jeszcze pytanie po co sa te 2 wejscia w TMC BOX co do nich wchodzi antena a z boxa idzie pod navi? Bo nie wiem czy to podpinac.
Rekomendowane odpowiedzi