al31 Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Słuchajcie czy podłokietnik i panel środkowy z passata B5 będzie pasował do Audi A4 z 95 roku? Czy bedą jakieś problemy z z zamontowaniem? chodzi mi przede wszystkim o podłokietnik - wydaje się że łapa montażowa jest identyczna... Dzięki za odpowiedź..
grippen Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Jeśli rozstaw nóżek od podłokietnika są ok 15 cm to ci napewno wejdzie ja kupywałem ostatnio uniwersalny z allegro i pasował
audia4s4 Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Ale w passacie jest inny kształt podłokietnika
al31 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Opublikowano 14 Maja 2007 no kształt troche się różni ale to nie problem jesli porównać jakiś badziew uniwersalny z allegro. O jaki rozstaw otworów w łapie chodzi. są chyba trzy....? mniej więcej w wierzchołkach trójkąta.... (rzut łapy mocującej z góry)
dawajrapa Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 al31, sam podlokietnik od passata B5 pasuje. co prawda ma inny ksztalt, ale lapa mocujaca jest identyczna. tunel ma wtyczke od VAGa w innym miejscu itd, wiec lepiej wyjac swoj stary tunel, i na odwrocie jest zaznaczone miejsce gdzie trzeba wyciac- brzeszczot i do dziela ps-lepiej doloz troche $$$ i kup org. od audi- bedziesz bardziej zadowolony (passatowski jest jakis wezszy, na koncu polokragly itd)
sonnen_x Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 A od A6 by pewnikiem nie podszedł?
radzisz22 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 witam kupilem caly podlokietnik wraz z tunelem od passata b5 z tego co czytam oprocz tego ze vag jest w innym miejscu nie moge sie dowiedziec czy da sie go zalozyc?a np jak podlaczac vaga wtedy rozkrecic ten cio kupilem ma z tylu uchwyt na napoje czego u siebie nie mam i popielniczke ktorej tez nie mam prosze o odp i pozdr
domelq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ksztalt to nic, po prostu inaczej wygląda. Rozstaw nóżek sprawdź, ale powinien pasować
Rekomendowane odpowiedzi