Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] pomoc przy zakupie felg mam 7 19 "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

planuje kupic na wiosne felgi mam 7 19 cali,zaczynam wiec ich szukac ale na allegro nie ma 19 sa 17,czy moze mi ktos podac namiary na sklepy ktore sprzedaja takie felgi

z gory dziekuje za info :hi:

Opublikowano

planuje kupic na wiosne felgi mam 7 19 cali,zaczynam wiec ich szukac ale na allegro nie ma 19 sa 17,czy moze mi ktos podac namiary na sklepy ktore sprzedaja takie felgi

http://www.hpt.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2227&category_id=755&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=30

Opublikowano

w ofercie podaje 18 i 17, ale jak kupowałem u niego 17 MAM 8 to rozmawiałem o 19 i mówił że nie ma problemu

http://www.automobilne.pl/index.php?strona=oferta&cat=15

Opublikowano

mam 7 ładne jednak ja wole mam 8 i sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

Opublikowano
  • Autor

mam 7 ładne jednak ja wole mam 8 i sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

mam 8 sa juz opatrzone pelno audi passatow golfow je "nosi" :gwizdanie:

dzieki za linki,sam napisalem maile do 2 sprzedawcow z allegro i zapytalem czy maja 19 to napisali ze sa dostepne po 2900-3000 tys,zl

Opublikowano

Te co masz http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_asa_revolution_licencja_bbs_19_chromowane-t100916.0.html;msg1158194#new

Są dużo ładniejsze :kox: :kox: :kox:

Jak Ci się znudziły to środki przemalowac a rant zostawic i jest lans pełną piz*eczką :cool1::kox: :kox:

Opublikowano

... sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

ale to nie jest cena KUP TERAZ tylko licytacja :gwizdanie:

Opublikowano

Te co masz http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_asa_revolution_licencja_bbs_19_chromowane-t100916.0.html;msg1158194#new

Są dużo ładniejsze :kox: :kox: :kox:

Jak Ci się znudziły to środki przemalowac a rant zostawic i jest lans pełną piz*eczką :cool1::kox: :kox:

Każdy wybiera to, co mu się bardziej podoba. Ja osobiście też bym raczej wybrał MAM7, zwłaszcza do B6.

Jak widać poziom cen porównywalny, więc zamiana nie powinna być problemem.

Opublikowano
  • Autor

napisalem do kilku sprzedawcow z allegro czy jest mozliwosc zamiany moze sie uda :) jesli nie sprzedam to na wiosne bede musial te zalozyc...ja bede szedl z autem w czarne-biale zero chromu,tnz czarne auto bialy dach w srodku czarno biala skora i jakies fajne duze felgi bez chromu.

raggaman jak nie sprzedam to pomysle nad pomalowaniem :mysli: ile taka operacja malowania felg moze kosztowac i co mam uderzac z tym do lakiernika czy serwisu z felgami ?

Opublikowano

raggaman jak nie sprzedam to pomysle nad pomalowaniem :mysli: ile taka operacja malowania felg moze kosztowac i co mam uderzac z tym do lakiernika czy serwisu z felgami ?

Kumaty lakiernik pewnie sobie z tym poradzi. Co do felg to ja też uważam że ten wzór co masz teraz jest fajniejszy (patrząc na sam wzór) :wink4: Jednak do B6 to MAM 7 będzie lepszy.

Opublikowano

Jednak do B6 to MAM 7 będzie lepszy.

Nigdy w życiu :decayed:

asa-ar1-black.JPG:kox: :kox:

Jak chcesz się pozbyc wogóle chromu to ranty też można na czarno i śrubki w złoto :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci ze te z czarnym srodkiem :kox: jak nie sprzedam bede myslal :mysli: jeden sprzedawca za mam 7 19" zawolal 2900 i to narazie najnizsza cena. drogo czy tanio ??

Opublikowano

jeden sprzedawca za mam 7 19" zawolal 2900 i to narazie najnizsza cena. drogo czy tanio ??

Typowa cena za nówki.

Opublikowano

jak nie sprzedam bede myslal :mysli

Dla Twojego dobra życzę Ci abyś nie sprzedał :P:decayed:

Ja to w sumie nie wiem..dużo ludzi spuszcza się nad tym aby ściągnąc ASA z US bo nie chcą szmelcu z allegro ( w dodatku drogiego szmelcu )..a Ty masz za***iste toczydła, typowo oryginalne i chcesz zamienic na masówkę, która jest klepana do wszystkiego co jeździ po ulicach :decayed: