Buba Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Mam takie pytanko. Jak jest z korzystaniem z gwarancji. Czy w przypadku napraw/przeglądów itp trzeba jeździć do gazownika u którego się zakładało instalację? Nie mam przy sobie gwarancji a mój gazownik ostatnio mnie delikatnie mówiąc denerwuje i czy korzystanie z innego warsztatu będzie wiązało się z płaceniem za jakiekolwiek naprawy/przeglądy. Coś mi się kojarzy że BRC ma sieć naprawczą i można korzystać z warsztatów w całej Polsce ale wole się upewnić.
szogun0 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Gwarancja jest ogólnopolska. A Milli ostatnio wszystkich denerwuje. Podstawą są wpisy w książce gwarancyjnej. A lepszy gazownik od BRC jest w Rzeszowie i też z autoryzacją BRC.
Buba Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Ja u niego nie zakladalem, bylem zapytac kiedys o cos i faktycznie jakos juz mu chyba nie zalezy na klientach... Dzieki za info
bossawka Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja mogę Tobie polecić mojego gazownika na przegląd i wymianę filtrów BRC w Opaczy koło Warszawy. Ostatnio robiłem u nich to zapłaciłem 120 i wgrali nowe oprogramowanie
Leone Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 bossawka W którym miejscu jest ten zakład?
Buba Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 zapewne o ten chodzi http://www.czakram.pl/nrits_pokaz.php?name=0302
bossawka Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Tak dokładnie to ten zakład Dla stałych klientów mają zniżki
CoLo Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Też tam serwisuję...chociaż mam daleko. Wrażenia pozytywne
Rekomendowane odpowiedzi