maki1000 Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Czy to normalne? Mam taką czkawke na pierwszym biegu jak dodam gazu mocno to go nachwilkę coś trzyma czy to normalne w quattro?
bratpit Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 sprawdź czy niemasz powietrza w przewodach paliwowych
Gość Goodspit Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Raczej ani w quattro ani w ośce to nie jest normalny objaw...
maki1000 Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Opublikowano 15 Maja 2007 Już wszystko jasne. Za szybko puszczam sprzęgło W Passacie tak puszczałem to dawał rade zapiszczał i poszedł do przodu. W niuni jednak quattro blokuje takie starty i trzeba więcej gazu dawać albo wolniej sprzęgło puszczać. Pozdrawiam
Jarek Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Już wszystko jasne. Za szybko puszczam sprzęgło W Passacie tak puszczałem to dawał rade zapiszczał i poszedł do przodu. W niuni jednak quattro blokuje takie starty i trzeba więcej gazu dawać albo wolniej sprzęgło puszczać. Pozdrawiam Fajnie że problem rozwiązany ale dla pewności sprawdź przewody paliwowe pod względem powietrza....bęble...bąbelki...VP44 + powietrze = ZGON
Rekomendowane odpowiedzi