philipsss Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Co sie może dziać jak ta cześć jest pęknięta i uchodzi z niej powietrze?? P.S. Jaka jest fachowa nazwa tej części i gdzie można taką kupić i za ile?? :) DZięki pozdrawiam!!!
piotrpz87 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 podejrzewam,ze tylko w ASO i potrzebny będzie nr nadwozia a najlepiej wymontuj ten rozgałęźnik i im pokaz lub zrób zdjecie- ewentualnie jakis szrot. Napewno nie jest to drogie więc nie ma co się przejmowac. poszukał bym jeszcze na alleg.o kolesi którzy handlują częściami do audi i napewno to maja wystarczy troche podzw. i popytac.
mstan Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam Jest to rurka podciśnieniowa z zaworkiem zwrotnym i z reguły nie ulega uszkodzeniu (chyba że pęknie,tak jak u Ciebie). Z powodzeniem możesz kupić używkę. Pęknięta rurka podciśnieniowa może mieć wpływ na stabilną pracę silnika. Pozdrawiam
philipsss Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 jak masz to bys sprzedał za rozsądną kaskę
Gość Mr. Axe Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 gdzie można taką kupić i za ile?? ] Allekro.pl a cena to zależy czy nófffka czy używka
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Niedawno kupowałem tą rurkę z zaworkiem do siebie (co prawda troszkę inny model) ale cena w ASO nie jest zła bo ja dałem tylko 89 zł ale takich części nie mają na stanie i musiałem czekać tydzień na ściągnięcie
Rekomendowane odpowiedzi