Aruzzz Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Cześć niedawno kupiłem auto (Audi A4 2004 r) ale nie było w zestawie zimówek. Teraz przymierzam się do kupna nowych stalowych felg i zimowych opon. Teraźniejsze jakie posiadam to 17 calowe alufelgi 235/45R17/, z tego co wyczytałem nie opłaca się kupować zbyt dużych felg dlatego chciałbym kupić 16 i oczywiście na te 16 jakieś dobre opony na zimę. Nie wiem czy 16 tez by nie były za duże wiec możne mógłby by być 15. A co do opon wyczytałem na forum ze ludzie chwalą sobie Goodyeary. Proszę o pomoc Pozdrawiam.
soolek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź. Wystarczy użyć
Aruzzz Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Sadziłem ze ktoś mi podpowie / doradzi co lepiej
Yelo Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Felgi 7j16'' ET 35-42. Do tego opony 205/55 wybranego producenta, to już dłuższa historia i masz wątek http://www.a4-klub.pl/smf/opony_zimowe_jakie_polecacie-t27.0.html Na 16'' będziesz miał zdecydowanie lepsze prowadzenie się auta, choć koszty nieco wyższe od 15''. Dodatkowo pozostawiasz sobie furtkę do wymiany hamulców z przodu na 312mm.
Aruzzz Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 ok dzieki bardzo ) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi