Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Menu między zegarami - wyjaśnienie opcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

latallec, gdzies tak wlasnie wyczytalem. Ja mam manual i nie da sie tej opcji zaznaczyc.

A pilot jest jak N95 wielki.

Podobno pozniej byly mniejsze takie do bryloczka przypinane(moze cos wykombinuje z czasem) ale na odleglosc 1km dziala.

Opublikowano
includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją

Niektore modele mogly samoczynnie odpalac silnik, u mnie nie dziala(nie da sie zaznaczyc)

timer 123 - to jest jasne

Standardowo webasto nagrzewa tylko wnętrze kabiny. Grzanie komory silnika uruchamia się właśnie po zaznaczeniu tej opcji.

Żadne webasto nie uruchamia silnika.

Miałem to urządzenie (i takie menu) w poprzedniej B6 2.5TDI. Nieocenione zimą gdy autko parkowałem pod chmurką :)

Opublikowano

malik, mozesz miec racje

Grzanie komory silnika

Ja to moglem przetlumaczyc na polski jako grzanie silnika :wallbash:, w kazdym badz razie dzieki za inforacje :hi:

Tylko czemu u mnie ta opcja jest nieaktywna?

Moze byly jakies rozne typy? Wiecie cos moze o tym?

Opublikowano
includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją

Niektore modele mogly samoczynnie odpalac silnik, u mnie nie dziala(nie da sie zaznaczyc)

timer 123 - to jest jasne

Standardowo webasto nagrzewa tylko wnętrze kabiny. Grzanie komory silnika uruchamia się właśnie po zaznaczeniu tej opcji.

Żadne webasto nie uruchamia silnika.

Miałem to urządzenie (i takie menu) w poprzedniej B6 2.5TDI. Nieocenione zimą gdy autko parkowałem pod chmurką :)

Jest dokładnie tak jak pisze malik INCLUDE ENGINE uruchamia grzanie komory silnika (dodatkowo do grzania wnętrza auta). Sąsiad ma taki bajer w B7 i rzeczywiście nieoceniona sprawa, bo parkuje obok mnie pod gołym niebem.

Cała reszta wiadoma.