looka81 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 mam automat wiec mówisz że na zimnym silnik zostanie uruchomiony???
superdziki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 latallec, gdzies tak wlasnie wyczytalem. Ja mam manual i nie da sie tej opcji zaznaczyc. A pilot jest jak N95 wielki. Podobno pozniej byly mniejsze takie do bryloczka przypinane(moze cos wykombinuje z czasem) ale na odleglosc 1km dziala.
malik Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją Niektore modele mogly samoczynnie odpalac silnik, u mnie nie dziala(nie da sie zaznaczyc) timer 123 - to jest jasne Standardowo webasto nagrzewa tylko wnętrze kabiny. Grzanie komory silnika uruchamia się właśnie po zaznaczeniu tej opcji. Żadne webasto nie uruchamia silnika. Miałem to urządzenie (i takie menu) w poprzedniej B6 2.5TDI. Nieocenione zimą gdy autko parkowałem pod chmurką
superdziki Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 malik, mozesz miec racje Grzanie komory silnika Ja to moglem przetlumaczyc na polski jako grzanie silnika , w kazdym badz razie dzieki za inforacje Tylko czemu u mnie ta opcja jest nieaktywna? Moze byly jakies rozne typy? Wiecie cos moze o tym?
KOval81 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 includ engine - i z tym potrzebowałbym waszej pomocy co z tą opcją Niektore modele mogly samoczynnie odpalac silnik, u mnie nie dziala(nie da sie zaznaczyc) timer 123 - to jest jasne Standardowo webasto nagrzewa tylko wnętrze kabiny. Grzanie komory silnika uruchamia się właśnie po zaznaczeniu tej opcji. Żadne webasto nie uruchamia silnika. Miałem to urządzenie (i takie menu) w poprzedniej B6 2.5TDI. Nieocenione zimą gdy autko parkowałem pod chmurką Jest dokładnie tak jak pisze malik INCLUDE ENGINE uruchamia grzanie komory silnika (dodatkowo do grzania wnętrza auta). Sąsiad ma taki bajer w B7 i rzeczywiście nieoceniona sprawa, bo parkuje obok mnie pod gołym niebem. Cała reszta wiadoma.
Rekomendowane odpowiedzi