kred Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 pojawia mi sie sporadycznie taki błąd 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) najlepiej byłoby wymontować silniczek i go przeczyścić ale chciałbym na nowo zaadoptować wszystkie klapki a temat jesli nie bedzie rozwiązany zostawie na potem. czy wystarczy wejsc w adaptacje -SELECT, -08-auto hvac -03-output test,next -02-fault codes, -04-basic setting, blok 001,wartości zejdą do "0" -10-adaptacje, blok 00 test i safe i masz przywrócone wartości, ustawienia fabryczne. poprawcie mnie jak cos zle opisalem
wilk11 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 wchodzisz w :klima>bloki pomiarowe>nie pamiętam jaki kanał ale pokażą się wszystkie nastawy klapek i klikasz basic settings i czekasz aż wszystkie pozycje będą 00
kred Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 wielkie dzieki pomogło. dodam ze z klapek sadziło mi ciągle ciepłe powietrze niezależnie od ustawionej temp. po zaadoptowaniu wszystko wróciło do normy dzieki wilk11
Rekomendowane odpowiedzi