Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] AUDI A4 B6 3.0v6 QUATTRO 18" BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dawno nic nie pisalem w temacie, wiec auto juz odebrane od lakiernika jakis czas temu ale nie bylo keidy zdjec zrobic. Kilka zdjec w zimowym setupie s-line na przodzie juz jest na tyl chyba pozostanie mi kupic w ASO bo ciezko na allegro upolowac...

Teraz priorytetem kupic kolo ale nie wiem czy 18 czy 19, lampy tylne poleca zaraz na allegro i bedzie seria :)

e39c8598a0905ed5m.jpg 53e1e9a410c31e0cm.jpg ca668eca2c3cf5dem.jpg b1c576737ee143a1m.jpg 05496d7dd84dbd70m.jpg 7f2b85587062baf5m.jpg

Opublikowano

Kolego mozesz mi podpowiedziec co trzeba zmienic razem ze zderzakiem zeby wszystko gralo ?? jak jest z halogenami ? belka mocowaniami itp ??

Opublikowano

czemu swiatełka na allegro?? i jaka cena?? ja mam serie i mysle czy nie zmienic na Ledy

Opublikowano
  • Autor

Kolego mozesz mi podpowiedziec co trzeba zmienic razem ze zderzakiem zeby wszystko gralo ?? jak jest z halogenami ? belka mocowaniami itp ??

Ja kupilem caly zderzak s-line, ale sam korpus zderzaka jest taki sam wiec i belka pasuje rozni sie jedynie dokladka i kratkami dolnymi halogeny tez pasuja

czemu swiatełka na allegro?? i jaka cena?? ja mam serie i mysle czy nie zmienic na Ledy

Mam jakas tam wizje auta na przyszly sezon i ledy mi nie pasuja ;) Sa juz na allegro wystawione na licytacji

Opublikowano

Kolego mylisz się. Aby zamontować spojler S-Line do seryjnego zderzaka, trzeba przyciąć dolną część nakładki zderzaka... Dlatego najlepiej dorwać (tak jak Ty to zrobiłeś) na allegro cały zderzak...

BTW - śliczny ASN :> Gratulacje! Bezawaryjnego użytkowania życzę :good:

Opublikowano

Mam jakas tam wizje auta na przyszly sezon i ledy mi nie pasuja ;) Sa juz na allegro wystawione na licytacji

Kolego a może interesowałaby Cię zamiana na oryginalne seria??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic nie aktualizowałem w temacie....

Foty tak na szybko z tego co wstepnie widze musze wiekszy dystans dac na przod, z tylu wystaje ok 1cm, ale na lewym kole jest negatyw na prawym nie ma :) W poniedzialek zrobie zbiezonosc na prawe kolo tez lekki negatyw...

Kilka zdjec tak na szybko telefonem

28dc370aee4bf753m.jpg 61d3dc1ff66347c5m.jpg e7450517cfeff05am.jpg

Wg mnie na zdjęciach kupa wyszła, w rzeczywistości fajniej jest :D

Opublikowano

zaj.. felga :good: jaki masz do tego zawias??

Opublikowano

powiem tak: ZA-JE-BI-ŚCIE :good: teraz jeszcze tylko tylny zderzak S-line, progi i lotka na bagażnik i będzie git :)

Opublikowano
  • Autor

zawias gwint tatechnix, listwy s-line mam lakieruja sie, co do zderzaka ciezko go dostac ale szczerze jakos mi sie nie podoba :P lotka tez bedzie :)

felga przod 8cali opona 215/35

tyl 9cali opona 225/35

Opublikowano

fajna fela, zawias :good:

słuszny naped i V6 :good:

auto :kox:

Opublikowano

Karwa fa - pomysł mi podkradłeś z setupem :polew: Chciałem swojego Avanta zrobić praktycznie na identycznie :gwizdanie: ta sama felga mi po głowie chodziła i zawias :>

Rewelacja teraz wygląda :good:

Opublikowano

FURKA WYPASSS!!! :kox: DOBRE MODY Bartek :good:

a ile Bartek jak zglebiłes (przód , tył) jest jeszcze miejsce na gwincie :> ??

p.s. Koval to kiedy do wrocka lecimy [TA :evil:]

Opublikowano
:) COOOs pięknego :)
Opublikowano
  • Autor

Na dniach dojdzie wiekszy dystans na przod i negatyw na tyl...

Obecnie jest tak.........

32bc2baafa61dcd5m.jpg ac128f02d0506428m.jpg 008f582aee356898m.jpg f229bcb9fb2f68d6m.jpg 55e28d3d00749f55m.jpg 8b892331a0135580m.jpg d9a68e8be80cb326m.jpg 4f8bf9c4e3f4bd70m.jpg 1a9499de2363f264m.jpg 5dddef91dc670a00m.jpg 3245ec896f86e4dfm.jpg 4b93756b5b46696bm.jpg de1ad7888793d801m.jpg 01e9a381042d9f12m.jpg 4b7c54bcbb39fe4em.jpg b653ac774c6eda7am.jpg e9ea0646dbab86c9m.jpg ae2d180a644c2c3fm.jpg 65888df5a6177435m.jpg

zostalo jeszcze z 5cm gwintu, na poczatku byl skrecony do polowy to oparla sie buda na oponach nei dalo sie zjechac z podnosnika i pekl mi zbiorniczke od spryskiwaczy :( pewnie dlatego ze ten gwint jest do a4 b6 od 1.8-3.0....

Opublikowano

Ładna sztuka :kox:

Przydała by się ściema szyb :decayed:

Opublikowano

BBS LM :kox: Setup też niezły :naughty:

Opublikowano

BBS LM :good:

Gdyby byly 19 to juz wogole... :kox:

Ps. Kolego te LMy to przypadkiem nie podrobki?

Opublikowano

piękna fura, fela też konkret- tylko końcówki wydechu mnie rażą. ale to drobiazg.

gratuluję piękny samolot