Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poszukiwana partnerka tańca towarzyskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja

Temat raczej niecodzienny.

Jesli macie jakies znajome w wieku 21 - 25 lat ktore chcialbyby sie nauczyc Tanca Towarzyskiego to:

Szukam Partnerki coby sie zapisac do szkoly na Ursynowie (szkole mam juz nakrecona znam kadre nigdzie nie chce sie przenosic - atmosfera przednia). Moge zaczac od poczatku sie uczyc - tancze ok 1,5 roku nie mam "klasy" nie jestem "super" traktuje to bardziej jako hobby.

Bardzo chetnie rozwaze wszelkie propozycje :) smialo mozecie podawac moj GG 1180521

pozdrawiam

Majkel

Opublikowano

Przyłaczam się do prośby: jak macie jakieś fajne koleżanki w wieku powyżej, to mogę się zacząć uczyć tańca, niekoniecznie towarzyskiego :polew:

Casting na moją partnerkę na podstawie zdjęć :polew:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

z takim ogłoszeniem na forum motoryzacyjnym ?? :kox: :kox: :kox:

mega, giga jaja trzeba mieć :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

do taca towarzyskiego powiadasz :banan1::banan: moge Ci dac namiar do jednej fajnej laski z międzylesia :boobs::naughty::kox:

Opublikowano

mega, giga jaja trzeba mieć :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

A jak Poziek :) Trza byc twardym - ZAWSZE :)[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 09:06_________________________________________________Solar zapytaj sie jej czy jest zainteresowana i jesli tak to niech smialo atakuje na GG do mnie

Opublikowano

A jak Poziek :) Trza byc twardym - ZAWSZE :)[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 09:06_________________________________________________Solar zapytaj sie jej czy jest zainteresowana i jesli tak to niech smialo atakuje na GG do mnie

Poziek jest jak już to Spanky napisał "miętki" :polew:

moro99 może zapodaj temat na www.wizaz.pl :naughty:

Opublikowano

Moro dawaj na www.gumtree.pl tam ludzie szukają takich ludzi do takich tematów :tongue4::decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hmm ... to ja moze tez dam podobne ogloszenie ...

mam pare niepotrzebnych starych telefonow ... wiec szukam "galerianki"

jesli macie jakies fajne kolezanki to chetnie dam jej jakis telefon z kolorwym wyswietlaczem ;)

moro99 a tak serio to ile juz sie zglosilo ?

Opublikowano

generalnie mialem juz jedna panne nakrecona ale dzien przed pierwszymi zajeciami zrezygnowala :\

Generalnie na POWAZNIE szukam

Opublikowano

Może ta:

180405175537.gif

:decayed:

Opublikowano

Nie śmiga :naughty:

Opublikowano

a mnie tancuje :decayed:

Opublikowano

Cosik Michale nie bangla ta twoja propozycja :)[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:54_________________________________________________Ragga no z tymi odlotami to przesadziles :)

Opublikowano

a mnie tancuje :decayed:

:naughty:

Ragga no z tymi odlotami to przesadziles :)

Michał..Ty myślisz, że te kobiety nie lubią tańczyc ? :decayed::naughty::kox:

Opublikowano

Tańcować, to by każden jeden chciał, ale rymować w nocnej, to ni ma komu :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Mysle ze nie stac mnie na takie tance :D

:D

Opublikowano

Panowie nikt nie ma siostry?

Dla kolegi wszystko :naughty:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

z takim ogłoszeniem na forum motoryzacyjnym ?? :kox: :kox: :kox:

:polew:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 14:38_________________________________________________

Panowie nikt nie ma siostry?

Dla kolegi wszystko :naughty:

ja ma tylko jest w zakonie :cool1:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...