amokk Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Audi A4 B5 Avant S-Line - prezentacja mojej A4
Cristoforo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 fajne autko i widać, że zadbane fajna galleria ale a4b5 nie było wersji s-line ten tytuł przypada a4b6 [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:10_________________________________________________auto ma wiecej niz 148tys. świadczą o tym widoczne ślady :gwizdanie: zniszczone nakładki pedałów, trochę fotel od strony pasażera i kilka plastików i czy zakładałeś gałke zmiany biegów od polifta
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Dlaczego kupiłeś czarną konsolę środkową jak reszta jest szara? I co ze starą, że ją wymieniłeś? Poza tym autko malina, bliźniaczka mojej przed małymi modami siostry z Włoch [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:15_________________________________________________ i czy zakładałeś gałke zmiany biegów od polifta W '98 gałka już jest z polifta kierownica też
amokk Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Wymieniłem konsolę środkową i tunel na czarny, bo nie mogłem znaleźć na Allegro szarej. A dlatego, ponieważ poprzednie elementy były mocno zniszczone (złuszczone), chyba na słońcu samochód długo stał... Skoro to nie S-Line to dlaczego mam fabryczne sportowe zawieszenie, kierownicę i fotele?? Jak inaczej nazywa się ta wersja??
Cristoforo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 zawieszenie 1BE -20mm ktoś takie cuś sobie zamontował lub z fabryki wyszło kiera to tez element z akcesoriów w b5 nie było wersji s-line
amokk Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Może to coś Wam pomoże: X4C = National sales program Italy B0A = Component parts set without country-specific design requirement C1L = Cast alloy wheels 7J x 16 five-arm style, offset 45 G0C = 5-speed manual transmission H6U = Tires 205/55 R16 91W J0R = Battery 380 A (80 Ah) M6N = 4-cyl. turbo diesel eng. 1.9 L/81 kW TDIwith MVEG 2 base engine is T1R Q1D = Sports front seats 0JE = Weight category front axle weight range 5 1AC = Anti-lock brake system (ABS) 1G3 = Alloy spare wheel with original equipment tires 2PV = Leather trimmed sports steering wheel 5RQ = Right exterior mirror: convex 5SL = Left exterior mirror: aspherical T1R = 4-cylinder diesel engine 1.9 L unit 028.R 0YE = Weight range 5 installation control only, no requirement forecast 3S2 = Black roof rails 4UE = Air bag for driver and front seat passenger 0G1 = Gearshift lever 8AV = Radio 8GL = Alternator 120 A 8RE = 4 speakers (passive) 1LB = Disc brakes, front 3FA = Without roof insert (standard roof) 1BE = Sports suspension/shock absorption
Armi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Wymieniłem konsolę środkową i tunel na czarny, bo nie mogłem znaleźć na Allegro szarej. A dlatego, ponieważ poprzednie elementy były mocno zniszczone (złuszczone), chyba na słońcu samochód długo stał... Skoro to nie S-Line to dlaczego mam fabryczne sportowe zawieszenie, kierownicę i fotele?? Jak inaczej nazywa się ta wersja?? To był pakiet sport a nie s-line.
Michał Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Skoro to nie S-Line to dlaczego mam fabryczne sportowe zawieszenie, kierownicę i fotele?? 1BE = Sports suspension/shock absorption 2PV = Leather trimmed sports steering wheel Q1D = Sports front seats Nam nie pomoże, ale jest jasno napisane co i jak s-line to to nie jest, tylko niezłe wyposażenie tak czy inaczej fura fajna i ciekawy sposób prezentacji ps. nie sądzisz chyba że przebieg 148 tys. km jest prawdziwy? :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 X4C = National sales program Italy To najprawdopodobniej odpowiada za wyposażenie jakie masz w aucie Większość aut z Włoch ma identyczne wyposażenie Fakt wyposażenie bogate, być może powinno to się nazywać S-line, ale S-line w B5 nie było. Jeszcze nie było takiego czegoś w latach produkcji B5, dopiero później wprowadzili takie określenie bogatego wyposażenia
amokk Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzięki Wam za uświadomienie, a tak błogo żyłbym w nieświadomości Moja strona już została zaktualizowana
hubresm Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Fajne autko. Tylko pomyśl o wcześniejszej wymianie rozrządu. Bo jak piszą koledzy przebieg niepewny
amokk Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Niby informacja była na obudowie silnika, że rozrząd był robiony ostatnio 114.000 km temu, ale nabazgrać flamastrem to sobie można Rozważam to zrobić wcześniej...
jabluszko Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 najlepsze auto na postoju w ustroniu ha ha ha
MalyMis Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Niby informacja była na obudowie silnika, że rozrząd był robiony ostatnio 114.000 km temu, ale nabazgrać flamastrem to sobie można Rozważam to zrobić wcześniej... Robta rozrzad od razu, bo pozniej placz i zgrzytanie zebami
Rekomendowane odpowiedzi