Gik Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Odswieze ten temat, nie bede zakladac nowego, bo mam to samo pytanie Jaki wzmacniacz byscie mi polecili pod ten sprzet: - Pioneer DEH-55BT - przód - Hertz DSK 130 80W + wygluszenie matami soudal + glosnik mocnowany na konstrukcji drzwi - bede robic cos w bagazniku, opcja z kolem zapasowym mi sie podoba. ale nie wiem jakiego glosnika bym uzył ( tez mile bylo by propozycje ) A czego oczekuje... nie jestem audiofilem!! nie jestem bogaty (tego sie trzymajmy ) chce,zeby to wszystko przyjemnie gralo, bass owszem ale nie szukam czegos co by dudnilo tak,zeby mi audiczka skakala... a za jaka kase?? sam nie wiem 300-400?? zalezy od efektu jaki moglbym osiagnac...
adadur Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 przy tej konfiguracji myślę że wystarczy wzmacniacz 2 kanałowy - suba polecam dobrać poprzez wyprawe do dobrego sklepu caraudio i przesłuchac kilka konstrukcji. Zwróć uwagę na relację mocy głośnika (suba) a wzmacniaczy. Audison SRx 2S uDimension Jr. 2-370 Ground Zero Hydrogen HA 2250X
Gik Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 przy tej konfiguracji myślę że wystarczy wzmacniacz 2 kanałowy - suba polecam dobrać poprzez wyprawe do dobrego sklepu caraudio i przesłuchac kilka konstrukcji. Zwróć uwagę na relację mocy głośnika (suba) a wzmacniaczy. Audison SRx 2S uDimension Jr. 2-370 Ground Zero Hydrogen HA 2250X nie ma jak konkrety ten wzmacniacz audisona moglby byc nie zly i cena fajna, http://www.allegro.pl/item244777880_audison_srx2_super_cena_dealer_krakow.html tylko myslalem,ze mozna by tez lekko wzmocnic przod... wiec potrzebowal bym cos przynajmniej 3 kanalowego. a tu wsrod audisonow ceny sa sporo wyzsze.
adadur Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 No to zdecyduj się z tym przodem bo jak go ruszysz to nie małe koszty będą gdyż przejście z 13 na 16 wymaga założenia specjalnych paneli no i wygłuszenie drzwi by sie zdało. Oczywiście wzmacniacz 4 kanałowy (3 jest bez sensu) daje większe możliwości ale rozsądne konstrukcje są w cenie od ok. 1000zł. Pamiętaj też o kablach do wzmacniacza - dobre kosztują nie wspominając już o bardzo dobrych kablach.
Rekomendowane odpowiedzi