sokram Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Czesc, W bagazniku mam dwie ciekawe wtyczki w schowku w bagazniku po stronie kierowcy. Nie mam Bose, radio mam ori chorus a wtyczki jakies firmowe philips. Sprawdzalem na allegro i do zmieniary 6CD raczej nie pasuja te kable. Ma ktos takie kable u siebie w autku? Link do zdjecia ponizej: Sokram
_Solar_ Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Troche małe zdjęcie popieram kolege wyżej bardzo możliwe ze to mogły byc wtyki od jakiegos telefonu
Kolkov Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ja miałem telefon u siebie i właśnie miałem podobną wtyczkę, ale do tego była jeszcze jedna sprawdź czy nie masz mikrofonu w słupku od kierowcy, a najlepiej to sprawdź kody wyposażenia
Olaf Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja mam to samo i mam to podlaczone mam do mikrofonu ktos mial predzej podlaczony pod to fon
mikefoto Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja mam trochę inne kabelki do centralki telefonicznej w bagażniku - szerokość przypomina mi LPT i kabel mam do anteny. Twoje wygląda trochę jak na COM i RJ45, może to telefon, ale pewny nie jestem.
Rekomendowane odpowiedzi