Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Konto studenckie w którym banku najlepiej i najtaniej ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję założyć konto studenckie. W którym banku najtaniej (opłaty) i najlepiej ???

Opublikowano

ING konto Direct - zero opłat, bez kosztów za bankomaty euronet, To samo z przelewami etc.

Pod warunkiem, że będziesz to załatwiał przez internet, a nie w placówce.

Bo wtedy przy załatwianiu w banku na takim koncie sa opłaty.

Ja w Banku nie byłem od 3 lat.

Jak muszę wplacić kasę to we wpłatomacie, wypłacam w bankomatach, wszystkie zmiany na koncie, łącznie z kartami, wnioskami itd. załatwiam przez internet...

Nie płacę za to konto złotówki, do tego możesz mieć podkonta: oszczędnścowe, walutowe etc..

No i mam kartę ze zdjęciem z jednego ze Spotów Warszawskich :polew:

Opublikowano

Nie wiem czy tam można założyć konto studenckie, ale w inteligo jest naprawdę ok i nie ma wysokich opłat.

Wejdź i poczytaj www.inteligo.pl[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 13:07_________________________________________________Prowadzi je PKO BP

Opublikowano

Ja ze swej strony polecam eKonto w mbanku - proste i dobre rozwiązanie, aczkolwiek wypłaty z obcych bankomatów- 5 zł.

Opublikowano

Nie wiem czy tam można założyć konto studenckie, ale w inteligo jest naprawdę ok i nie ma wysokich opłat.

Wejdź i poczytaj www.inteligo.pl[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 13:07_________________________________________________Prowadzi je PKO BP

ja mam konto studenckie w PKO BP miesiecznie place 1zł dostepnosc bankomatow, placowek ogromna do tego wszytskie przelewy mozna dokonywac w internecie. do tego kredyty studenckie ktore udziela tylko PKO BP Polecam :good:

wczesniej mialem konto w inteligo i tam miesiacznie placilem 11zł :thumbdown: nie wiem moze teraz cos sie zmianilo ale jesli Intelgio a PKO BP to ten sam bank to lepiej zalozyc jest w PKO bo Inteligo to wszytskie transakcje realizuje sie tylko w internecie natomiat w banku juz nic z tym kontem nie zrobisz.

Dlatego polecam PKO BP :good:

Opublikowano

Ja mam BZWBK <30. jestem zadowolony

Opublikowano

wczesniej mialem konto w inteligo i tam miesiacznie placilem 11zł :thumbdown:

Jeżeli miałeś włączony serwis SMS (czyli powiadomienie o każdej tranzakcji na telefon), średnie saldo rachunku poniżej 100zł i kartę do konta VISA Electron z zsercem to się wszystko zgadza.

5zł płaciłeś za SMSy

5zł za prowadzenie konta przy task niskim średnim saldzie

1zł oddawałeś charytatywnie na budowę polskiego sztucznego serca.

Opublikowano

Konto w PKO BP wychodzi taniej :wink4:

teoretycznie tak, ale wszystko załatwiasz przez internet lub telefon bez wychodzenia z domu. Mam tam konto i jest naprawdę ok. Zabezpieczenie konta masz kartą kodów.
Opublikowano

wczesniej mialem konto w inteligo i tam miesiacznie placilem 11zł :thumbdown:

Jeżeli miałeś włączony serwis SMS (czyli powiadomienie o każdej tranzakcji na telefon), średnie saldo rachunku poniżej 100zł i kartę do konta VISA Electron z zsercem to się wszystko zgadza.

5zł płaciłeś za SMSy

5zł za prowadzenie konta przy task niskim średnim saldzie

1zł oddawałeś charytatywnie na budowę polskiego sztucznego serca.

racja :wink4: teraz w PKO BP mam to samo tylko ze bez SMSow i place tylko 1zl

Konto w PKO BP wychodzi taniej :wink4:

teoretycznie tak, ale wszystko załatwiasz przez internet lub telefon bez wychodzenia z domu. Mam tam konto i jest naprawdę ok. Zabezpieczenie konta masz kartą kodów.

w PKO BP tez wszytsko zalatwisz przez internet :wink4: kiedys bylo tak ze tylko w inteligo mozna bylo robic przelewy w internecie a w PKO BP wszytsko trzeba bylo robic w banku. Teraz PKO BP oferuje to samo co inteligo a nawet wiecej. Np w Inteligo nie zrobisz przelewu na zagraniczne konto w Euro a w PKO BP jest to mozliwe. Inteligo bylo dobrze jakies 2 lata temu gdzie w zwyklym PKO BP nie bylo mozliwosci robienia przelewow w internecie. Teraz to sie zmienilo i wedlug mnie lepiej miec konto w PKO BP bo daje wiecej niz same inteligo. Choc nie powiem w Inteligo podobala mi sie usluga SMS nawet za te 5zl :tongue4:

Opublikowano

Ja mam ekonto w mbanku od 5 lat i jest zero oplat :good:

wszystko przez internet, jedyny minus to wplatomaty bo malo ich jest i muszisz sie zorientowac gdzie masz najblizej :wink4:

Opublikowano

Ja ze swej strony polecam eKonto w mbanku - proste i dobre rozwiązanie, aczkolwiek wypłaty z obcych bankomatów- 5 zł.

Moja dziewczyna ma ekonto w tym banku i również jest bardzo zadowolona.

Opublikowano

w Inteligo nie zrobisz przelewu na zagraniczne konto w Euro a w PKO BP jest to mozliwe.

Ale skoro kolega chce konto studenckie to chyba mu na tym specjalnie niebędzie zależało... :gwizdanie:

Opublikowano

mbank :good: