Flaha Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam. Pytanie jak w temacie. Chcę zabrać moją kobietę i dzieciaki na kilka dni do tej Tatralandii (generalnie mi chodzi o aquapark, a żona będzie się oblepiać błockiem i innymi mazidłami). Słyszeliście coś o tym miejscu? Może ktoś zna jakieś fajne SPA w polskich górach, w którym jest też aquapark?
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 www.termabukowina.pl - to jest bardzo sympatyczne miejsce, tylko, że z tego co widzę na stronie głównej, nieczynne do 4 grudnia, więc wszystko zależy od tego kiedy chcesz tam pojechać. Co do tatralandii to miejsce rewelacja, zwłaszcza te widoki z basenów na góry powalają.
Flaha Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 Kasiu, dzięki za info . Czytam właśnie o Bukowinie, mam urlop do 30.12, więc looz... Co do Tatralandii - mam nadzieję, te kryte baseny na tyle są przeszklone, że góry będzie widać? Poważnie pytam.... aha - szukam czegoś z hotelem, bo jadę na jakieś 5-7 dni.
talib1990 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 bylem w tatralandii ale w lato..jesli chodzi o te kryte baseny to polecam ci bardziej wersje karnetów tą wyższą bodajże VIP ja bylem w lato i nie bylo sensu tej wersji brac poniewaz w nizszym pakiecie byly dostepne wszystkie baseny na zewnatrz zjezdzalnie itp i pogoda dopisywala. a po co siedziec w cieple dni pod dachem...ja bym do tatralandii sie w taka pogode jak teraz nie wybral wlasnie z tego wzgledu. a co do widoku gor z wewnatrz widac je jak na dloni moze znajde fotki to zobaczysz
Cristoforo Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 tatralandii ile kosztuje taki wypad kilkudniowy na dwie osoby??
talib1990 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 widok zza szyby basenu..a co do opinii powiem w skrócie...napewno tam wróce ale w jakiś ciepły weekend[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 15:36_________________________________________________ tatralandii ile kosztuje taki wypad kilkudniowy na dwie osoby?? jak ja bylem aktualna byla promocja, że w jeden dzien kupowales karnet na całą dniówke to w momencie pozostania na nastepny dzien wchodziles za friko na ten sam bilet... calodniowy karnet dla osoby dorosłej to było ok 70-80 zł ..obowiazywaly rowniez bilety rodzinne i duze znizki dla dzieci http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=pl tutaj macie aktalne cenniki fotki itp
Flaha Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 tu jest cennik: http://www.slonecznaslowacja.pl/index.php//AQUAPARK_TATRALANDIA/1/11/ wygląda, że w moim wypadku będzie to ok 600zł za dobę (domek) włączając korzystanie z aquaparku... Czytam właśnie opinie na różnych forach, na ogół pozytywne...
talib1990 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 tu jest cennik: http://www.slonecznaslowacja.pl/index.php//AQUAPARK_TATRALANDIA/1/11/ wygląda, że w moim wypadku będzie to ok 600zł za dobę (domek) włączając korzystanie z aquaparku... Czytam właśnie opinie na różnych forach, na ogół pozytywne... w samym obiekcie nocleg drogi.. zawsze mozna wynajac jakas kwatere juz na miejscu nie powinno byc z tym problemu o takiej porze ale reki nie dam sobie uciąć
Cristoforo Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ja gdybym sie zdecydował to tylko wyłącznie przełom września lub wypad na dwa tygodnie do Grecji ale chyba wygra ta cała tatralandia
Flaha Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 w Grecji teraz trochę za zimno biorąc pod uwagę, że chcę pojechać z dziećmi, a więc nastawiam się raczej na jakieś baseny i aquaparki a nie zwiedzanie ruin i wycieczki ... Oglądam jeszcze oferty hotelu Gołębiewski w Wiśle i hotelu Sandra w Karpaczu, ciekawie wyglądają... Na korzyść Tatralandii przemawia, że latem była tam moja siorka i zachwalała to miejsce, ale spędziła tam tylko weekend i to na otwartych basenach, więc jej opinia niewiele mi pomaga...
cadbp Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 jakby ktos był zainteresowany to mam namiary na ludzi u których 2 razy w roku jestem na wakacjach na słowacji 10km od tatralandii i basenovej wioska nazywa sie kavaczany ludzie zajebczyści
T-żółw Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 tatralandia bylismy w lato kilka lat temu, można elegancko wypocząc i popluskach sie w basenach z różna temperatura wody, fajne sa rózne bicze wodne w basenach, zjeżdzaln0ie itp, dla dzieciaków sporo placów zabaw widok z basenu na góry polecam wykupienie karnetu oraz karnet na spa po schodkach na dole, kąpiele relaksacyjne, łaznie, chodzenie po gorących i zimnych kamieniach, generalnie poczułem sie jak w starożytnym Rzymie na golasa ale trzeba było nalożyc białe przepaski przescieradla :> nocleg mielismy ok 3 km od tatralandii w Liptowskim Mikulaszu
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 rowniez mam pozytywne opinie o Tatralandii. polecam rowniez hotel Gołębiewski w Wiśle
Rekomendowane odpowiedzi