Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Soczewki s4 - wybór hidów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i kto by się tym tak bardzo przejmował. Ciekawe czy Ty wszystko co robisz w życiu robisz zawsze zgodnie z prawem i przepisami które teoretycznie obowiązują...????

Opublikowano

No i kto by się tym tak bardzo przejmował. Ciekawe czy Ty wszystko co robisz w życiu robisz zawsze zgodnie z prawem i przepisami które teoretycznie obowiązują...????

ragga? zawsze - to jest wzór cnót! :decayed:

Opublikowano

ragga? zawsze - to jest wzór cnót!

:polew: :polew: :polew: sorry ale nie moglem sie powstrzymac...

Bartek-nie przejmuj sie 4300 sa dobre,bo nie rzucaja sie w oczy-nawet bez spryskow,mozesz mowic w razie kontroli,ze takie auto juz kupiles,a sie nie znasz,wez do bagaznika wrzuc komplet zwyklych zarowek,na wszelki wypadek i jezdzij i sie ciesz... :wink4:

Opublikowano

ragga? zawsze - to jest wzór cnót!

:polew: :polew: :polew: sorry ale nie moglem sie powstrzymac...

Bartek-nie przejmuj sie 4300 sa dobre,bo nie rzucaja sie w oczy-nawet bez spryskow,mozesz mowic w razie kontroli,ze takie auto juz kupiles,a sie nie znasz,wez do bagaznika wrzuc komplet zwyklych zarowek,na wszelki wypadek i jezdzij i sie ciesz... :wink4:

dokladnie. 4300 daja nawiecej swiatla, a w oczy nie rzucaja sie wcale. 6000K z daleka bija w oczy niebieskim światelkiem z allegro.

Opublikowano

6000K z daleka bija w oczy niebieskim światelkiem z allegro

:mysli: moje 6000 swieca na bialo,ale fakt-8000K zaczyna przechodzic w niebieski,a wyzej juz nawet fiolet i zielen,te na pewno beda sie rzucac w oczy
Opublikowano

Tak też właśnie zrobiłem. Jak już pisałem kupiłem 4300 i czekam na przesyłke która mam nadzieje dojdzie dzisiaj a najpóźniej w poniedziałek. Potem zakłądam i opowiem oraz pokaże jak wyszło. dzięki Panowie za rady

Opublikowano

ja miałem z allegro 6000K i swieciło poswiatą na niebiesko

wiec zakupiłem ori valeo D2S 4300K i jest zdecydowanie lepiej :good:

Opublikowano

ragga? zawsze - to jest wzór cnót! :decayed:

:acute::thankyou2::ok2::nose:

Czy zenek z allegro czy home made z ori przetwornic i żarników 4300K to i tak wszystko jest nielegalne w świetle pojebanego prawa.

Więc lepiej kupic se zestaw z allegro :wink4:

Ja przerabiałem :

8000K- niebieskie jak sam skurczysyn :wink4: ..ale widocznośc dośc dobra

6000K - poświata niebieska..ale już wpadająca w biel - jak dla mnie dobre paździochy :good:

5200K- Kolkov ma..białe - chyba najbardziej optymalne :kox:

4300 - U Tosika wyglądały żółto jak siury :naughty::decayed:

Opublikowano

Dotarła dzisiaj do mnie przesyłka z moimi HID-ami więc jak tylko wróciłem z pracy zabrałem się do roboty. Oprócz montowania zestawu dobrałem się również do tej mojej nieszczęsnej prawej lampy która świeciła strasznie na lewo i okazało się że faktycznie była beznadziejnie wyregulowana. Nie wiem tylko jak mi to do tej pory nie przeszkadzało. No ale wracając do HID-ów, zainstalowałem wszystko jak trzeba i zrobiłem próbę generalną a że już nocka to warunki do testowania najlepsze a do tego u nas na wsi nie wszystkie ścieżki oświetlone.Tak więc wyjechałem,zapaliłem światełka i co... i jestem pod za***istym wrażeniem. Bez porównania do zwykłych żarówek.Co do jakości zestawu to się okaże w praktyce jak długo będzie służył. Mam jednak skromną nadzieję że trochu wytrzyma. Pozdrawiam wszystkich[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 00:39_________________________________________________A oto fotki tego co wyszło:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94b0cdb70f48a2bc.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7d344b931817ef9.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f5c821a6eca0504.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/843f42e24adddb9f.html

Myśle że jest OK, a Wy???? Pozdrawiam

Opublikowano

Super :good: Nie wiedziałem, że jest aż taka różnica.

I nie ma tego wieśniackiego niebieskiego :)

Opublikowano

rewelacja. że powtórze za kolegą - nie ma niebieskiej wiochy, a jest więcej bialego światła :good:

Opublikowano

rewelacja. że powtórze za kolegą - nie ma niebieskiej wiochy, a jest więcej bialego światła :good:

Nie jest źle..ale nie bedzie 5 punktów do lansu :decayed::tongue4:

Wszystkie d*py i tak polecą na 5200 - 6000 K :naughty::kox:

Opublikowano
:good: u mnie w podpisie masz,jak to wyglada z mgielnymi :wink4:
Opublikowano

:good: u mnie w podpisie masz,jak to wyglada z mgielnymi :wink4:

Szau macicy :good:

Często z nich korzystasz ? Masz porównanie z seryjnymi żarówkami ? :naughty:

Opublikowano

Szau macicy :good:

Często z nich korzystasz ? Masz porównanie z seryjnymi żarówkami ? :naughty:

korzystam z nich tak czesto,jak tylko sie da :wink4: dobrze doswietla droge tu masz fotke zwyklych zarowek,tylko efekt troche inny,bo jeszcze bylo jasno :wink4:

994cfdd2834a6c3amed.jpg

tu jest jeszcze jedno w nocy

a13e4e7ae93992a0med.jpg

daja rade :wink4:

Opublikowano

Nice :):):):):):):):):)Tyle że ja nie mam przeciwmgielnych :confused4: A co do "Wszystkich d*p" to nie robie tego pod podrywy jednorazówek....

Opublikowano

I na fotkach wyzej widac przewage xenonu, swiatlo z B7 zupelnie zginelo na tym xenonie z B6 :D

Opublikowano

I na fotkach wyzej widac przewage xenonu, swiatlo z B7 zupelnie zginelo na tym xenonie z B6 :D

wtedy ,na spocie B7 stala na postojowych-ale i tak nie ma duzej roznicy-6000k daja rade :wink4:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie a te hidy za 200 zl zakłócają cb radio ?

Opublikowano

Panowie a te hidy za 200 zl zakłócają cb radio ?

negdy nie wiesz na co trafisz przy HIDach. na ogol zakłócają.