Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu nie pochwaliłeś się magnesami toż to przybędzie Ci 20kucy więcej :grin:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak to się mówią ... respect :naughty:

miazga :slina:

chcesz wygrą konkurs na rezacza roku :decayed: ... mój głoś wędruje do Ciebie :a4fan:

Opublikowano

Gratki Recaro :wink: musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum

Opublikowano
Gratki Recaro :wink: musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum

Dawaj dawaj czerwony avant niszczy mi psychikę :kox: o tym tutaj ulepie nawet nie mówię bo każdy wie co i jak :slina::slina::slina:

Opublikowano

Ale Ty się nas o zgodę pytać nie musisz... no może poza mną :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie podpuszczajcie mnie z tymi dekorami...:whistling::naughty:

:good: No pefka, że opisywać bo czerwień jest piękna! :kox:

Dawaj dawaj czerwony avant niszczy mi psychikę :kox: o tym tutaj ulepie nawet nie mówię bo każdy wie co i jak :slina::slina::slina:

:hi:
Opublikowano

Nieznam cie ale im wiecej tym lepiej bo kazdy ma inna wizje przerobek:wink:

Opublikowano
ładna ; )

Kolego ale się wysilasz w tych postach o A4... No chyba że nabijasz posty... :whistling::facepalm:

Opublikowano
ładna ; )

Kolego ale się wysilasz w tych postach o A4... No chyba że nabijasz posty... :whistling::facepalm:

Hehe też to zauważyłem:polew:
Opublikowano
Podłączone wszystko poza fotochromem ale to w swoim czasie. :wink4:

będziesz ciągnął kabelki do silników szyb czy bezpośrednio do lusterek?

Opublikowano

No akjam, Recaro miażdżą suty :naughty: Lustra też za***ista sprawa :good: teraz to Ci chyba tylko koniobijki w tym aucie brakuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak jak jest ORI. :cool::naughty:
Opublikowano

:thumbup1:

szkoda, że te lustra nie składają się po zamknięciu auta, prawda? :kwasny::thumbdown:

Opublikowano
:thumbup1:

szkoda, że te lustra nie składają się po zamknięciu auta, prawda? :kwasny::thumbdown:

To jest wszystko do ogarnięcia:naughty::wink:
Opublikowano
  • Autor

No właśnie szkoda bo zawsze trzeba joya uzyć ale ogólnie bardzo fajna sprawa! Już dawno chciałem tego moda! Delikatnie trzeba się pomęczyć z lustrami (montaż) ale wszystko P&P. Nawet kodowania nie trzeba! Wymiana silniczków na wersję High (jeśli są na aucie LOW), podłączenie kostki i przełącznika (joystick) i to wszystko. :good:

Opublikowano

dokładnie

Opublikowano
  • Autor

Aaaa... Mam jeszcze jeden komplet luster S4 jakby ktoś chciał (fotochrom, składane, podgrzewane). Czekały na montaż ale jak trafiły się recaro z pamięcią to i lustra dorwałem z pamięcią żeby było wszystko elegansio. :naughty: Jakby co to PW. :good:

Opublikowano

Tak jak jest ORI. :cool::naughty:

:oklasky:

Opublikowano

nie ma lipy, nie ma druciarstwa :grin:

Opublikowano
  • Autor

Tego bym nie zniósł. :cool: Musi być tak jak powinno być. Od a do Z... :cool: To moja dewiza rezania. :wink4: