danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Grzesiu nie pochwaliłeś się magnesami toż to przybędzie Ci 20kucy więcej
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jak to się mówią ... respect miazga chcesz wygrą konkurs na rezacza roku ... mój głoś wędruje do Ciebie
Gość .... Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum Dawaj dawaj czerwony avant niszczy mi psychikę o tym tutaj ulepie nawet nie mówię bo każdy wie co i jak :slina:
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum Ale Ty się nas o zgodę pytać nie musisz... no może poza mną
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie podpuszczajcie mnie z tymi dekorami... Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum No pefka, że opisywać bo czerwień jest piękna! Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum Dawaj dawaj czerwony avant niszczy mi psychikę o tym tutaj ulepie nawet nie mówię bo każdy wie co i jak :slina:
PiterA4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratki Recaro musimy ekektryke ogarnąć, u mnie tez Akjam Recaro już siedzi z pamięcią itp. Zastanawiam się czy moje oooo, opisywać na forum Nieznam cie ale im wiecej tym lepiej bo kazdy ma inna wizje przerobek:wink:
alvaro Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ładna ; ) Kolego ale się wysilasz w tych postach o A4... No chyba że nabijasz posty...
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ładna ; ) Kolego ale się wysilasz w tych postach o A4... No chyba że nabijasz posty... Hehe też to zauważyłem:polew:
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podłączone wszystko poza fotochromem ale to w swoim czasie. będziesz ciągnął kabelki do silników szyb czy bezpośrednio do lusterek?
shakal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 No akjam, Recaro miażdżą suty Lustra też za***ista sprawa teraz to Ci chyba tylko koniobijki w tym aucie brakuje
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podłączone wszystko poza fotochromem ale to w swoim czasie. będziesz ciągnął kabelki do silników szyb czy bezpośrednio do lusterek? Tak jak jest ORI.
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 szkoda, że te lustra nie składają się po zamknięciu auta, prawda?
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 szkoda, że te lustra nie składają się po zamknięciu auta, prawda? To jest wszystko do ogarnięcia:naughty:
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 No właśnie szkoda bo zawsze trzeba joya uzyć ale ogólnie bardzo fajna sprawa! Już dawno chciałem tego moda! Delikatnie trzeba się pomęczyć z lustrami (montaż) ale wszystko P&P. Nawet kodowania nie trzeba! Wymiana silniczków na wersję High (jeśli są na aucie LOW), podłączenie kostki i przełącznika (joystick) i to wszystko.
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Aaaa... Mam jeszcze jeden komplet luster S4 jakby ktoś chciał (fotochrom, składane, podgrzewane). Czekały na montaż ale jak trafiły się recaro z pamięcią to i lustra dorwałem z pamięcią żeby było wszystko elegansio. Jakby co to PW.
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podłączone wszystko poza fotochromem ale to w swoim czasie. będziesz ciągnął kabelki do silników szyb czy bezpośrednio do lusterek? Tak jak jest ORI.
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tego bym nie zniósł. Musi być tak jak powinno być. Od a do Z... To moja dewiza rezania.
Rekomendowane odpowiedzi