Opublikowano 16 Listopada 201312 l Autor z waszych ust drobne zmiany dziwnie brzmią Taaaa... Obstawiam PDC przód i tył teraz będzie QTak grubo nie będzie choć Q by się przydało!
Opublikowano 16 Listopada 201312 l teraz będzie Q Tak grubo nie będzie choć Q by się przydało! nie wieżę
Opublikowano 16 Listopada 201312 l jak Ty to sobie wyobrażasz takie fane autko jeszcze tak pomodzone i bez Q :facepalm:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l jak Ty to sobie wyobrażasz takie fane autko jeszcze tak pomodzone i bez Q :facepalm: Bo 200KM to trochę za mało żeby drugą oś napędzać
Opublikowano 16 Listopada 201312 l dokładnie, 300koni i Q to rozumiem, ale jak ktoś się spuszcza przy 1,9tdi 131koni w q no to sorry bo na lodzie bąka zrobi
Opublikowano 16 Listopada 201312 l jak Ty to sobie wyobrażasz takie fane autko jeszcze tak pomodzone i bez Q :facepalm: Bo 200KM to trochę za mało żeby drugą oś napędzać potwierdzam-q przy 200 trochę słabe i jeszcze na szerokim kole-chociaż zimą frajda jest nie tylko przy bączkacha ale przy parkowaniu w czasie normalnej jazdy w śniegu itp. ale racja spuszczać się nie ma co. ale i tak zawsze lepiej mieć niż nie :decayed:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l no niby tak, tu takie ot ani to nie jedzie pali więcej, dla mnie w 1,9 avf to trochę za słabo, miałem kiedyś rezać ale po krótkim zapoznaniu się z tematem odpuściłem
Opublikowano 16 Listopada 201312 l a4 to cywilne auto więc coś kosztem czegoś. z resztę w tdi nie czuć tak bardzo q jak w Pb.
Opublikowano 16 Listopada 201312 l a4 to cywilne auto więc coś kosztem czegoś. z resztę w tdi nie czuć tak bardzo q jak w Pb. Wszystko czuć jak konie uciekają....
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Autor Dobrze mówisz! Dziś jakoś mi to chodziło po głowie ale przed zimą chyba nie zdążę! No chyba, że ktoś ma komplet na sprzedaż?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Q jest fajne jak sie ma juz w serii I nie ważne ile koni..... ...a Ci co go nie mają będą psioczyć ,że do cywila bez sensu Q.....spoko macie racje...........Hyhy......... akjam Sorki za ot wysłane z one v