Opublikowano 20 Listopada 201312 l rezacz rokumodzik:thumbup1: nie zagrożony NR 1 ! ma więcej niż full wypas z fabryki
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Autor Ale z kamerką tak? świetnie, trzeba o tym pomyśleć Warto, warto. rezacz rokumodzik:thumbup1: nie zagrożony NR 1 ! ma więcej niż full wypas z fabryki Dzięki, dzięki Pany! P.S. Szukam webasto!
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Ciesze sie ze mody dzialaja. Jak jest adapter tv to reszte idzie zrobic. Dawno mam u siebie jak i temat na forum o kamerze wazne ze zadowolony z dzialajacych modow to mi sie podoba Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Autor No dzięx Kuba jeszcze raz! Jeszcze tylko kodowanie muszę zrobić. P.S. Jak widzisz to nie koniec... Szukam webasto...
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Autor No póki co nie. Jak widzisz szukam webasto na tą chwilę. wiec jakby Ci się coś gdzieś rzuciło w oczy...
Opublikowano 22 Listopada 201312 l Autor Będę pamiętać o Tobie szukaj webasto w pakiecie z 3.0 TDI To też jakieś wyjście.
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Ładna ładna furka i chyba gdzieś z okolicy:decayed: gratulacje za zrealizowane mody i powodzenia w dalszych:wink:
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Autor No mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. Czekam na paczuszkę.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l masz jakies namiary na webasto czy tylko okazyjnie 1 sztuka się trafiła ?? I co kupiłeś w zestawie
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Autor OKAZJA, którą podrzucili mi koledzy z forum. :hi:Kupiłem cały komplet Eberspacher Nordic wraz z pilotem.