Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Autor Trochę się wszystko przedłużyło bo inne sprawy na głowie i ostatecznie dopiero wczoraj dotarła do mnie przesyłka. Ale może juz w tym tygodniu będzie webasto na pokładzie. Póki co fotki poglądowe. Dzięki dla Turzola & sh_akala bo to oni niemal że w tej samej minucie podrzucili mi cynk o webasto na sprzedaż. Komplet Eberspacher Nordic wraz z pilotem i całą resztą. :banan:Dawca to A4 B7 2.0TDI więc tak jak wyszło z fabryki i będzie u mnie idealnie pasowało. Przy okazji jeszcze będzie wymiana dolnych osłon silnika i skrzyni. Dzięki R7 JAREK za ORI używki w idealnym stanie. Jeszcze termostat bo cosik temperatury nie trzyma.
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Autor Miło Panie Grzegorzu Miło to będzie na 100% jak już będzie wszystko podłączone i wsiąde po pracy do ciepłego wozu. Ale dzięki! Jak zwykle Masz w tym swój wkład. teraz tylko żeby mrozy się utrzymały co by się webastem nacieszyć Zimą jak i w lecie można wykorzystać webasto. zazdroszczę mu na samą myśl.... ja też szukam kompleciku, ale nic nie ma na allegro . Same piecyki To prawda. Ciężko trafić komplet z pilotem i wszystkimi modułami, pompkami, etc. Dlatego nawet chwili się nie zastanawiałem nad kupnem biorąc pod uwagę fakt, że Webasto/ogrzewanie postojowe to mod z typu pożytecznych tak jak m.in. wymiana stołków, fotochrom...
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l No pięknie miszczu a moje kuźwa webasto leży i się kurzy a zima napier.....
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Trochę się wszystko przedłużyło bo inne sprawy na głowie i ostatecznie dopiero wczoraj dotarła do mnie przesyłka. Ale może juz w tym tygodniu będzie webasto na pokładzie. Póki co fotki poglądowe. Dzięki dla Turzola & sh_akala bo to oni niemal że w tej samej minucie podrzucili mi cynk o webasto na sprzedaż. ... Nie ma za co Od tego jest Forum żeby sobie pomagać Najważniejsze żeby wszystko hulało jak należy Jeszcze chwilę i nie będziesz miał co robić w swojej furmance
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Zawsze jak tutaj zaglądam otwiera mi się gęba, i dostaje ślinotoku;)