Opublikowano 14 Lipca 201610 l Witaj! Unikatowy Avant! Widać włożone serce w projekt! PS. Dołączam się do pytania Kolegi jakie żarówki dałeś w DRL Bi-xa? Pozdrawiam!
Opublikowano 14 Lipca 201610 l Witam. Super samochodzik. Mam pytanie odnośnie zawieszenia bo jestem na etapie wyboru gwintu i tez chciałbym BC Racing lub D2 Racing. Możesz napisać o swoim coś więcej niż to co już jest w temacie? Nawet w temacie o gwintach. Chodzi mi jak ustawiałeś twardości, więcej wrażeń po użytkowaniu, obsługa itp. Czy właśnie jego przerabiałeś na air-a . Dziękuje z góry. P.S Kilka modów już ściągnąłem i bezwstydnie zamierzam dalej korzystać z pomysłów
Opublikowano 17 Lipca 201610 l Ponawiam pytanie "Przy okazji pytanko, jakie żarówki wsadziłeś do RDL? Pasują kolorystycznie do bixów?"
Opublikowano 10 Sierpnia 201610 l Jechałeś może w niedziele przez Boguchwałę? Jeśli tak to się mijaliśmy, ale późno zobaczyłem
Opublikowano 20 Września 20169 l Autor Siema ludziska! Dzięki za miłe słowo. Cisza w temacie bo były wakacje i inne takie... Po DubIt była jeszcze wizyta na Chillen am Grillen we Wrocku! Świetna impreza i pozytywnie zakręceni ludzie! Później jeszcze pojechaliśmy z H4mm3Rem do Ostarvy na imprezkę. Gdzieś mam jeszcze parę fotek to może wrzucę jeszcze coś później. No... a póki co dziękuję za uwagę.
Opublikowano 20 Września 20169 l teraz to chyba 20" by tu dobrze siadło troche to koło małe się wydaje jak opuścisz
Opublikowano 20 Września 20169 l Autor Nie, nie... 20ka u mnie nie wchodzi w grę... Jest dobrze przy 19tce!
Opublikowano 21 Września 20169 l Wrzucaj jak najwięcej zdjęć, tak dopieszczony lakier w tym odcieniu wygląda za***iście Szyby pamiętasz jaką folią masz zrobioną ? Odcień jest czarny czy zielony ?