Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:tongue4: No jeszcze nie mam. :no: Ale szukam czegoś fajnego. :kox:

:polew: :polew: :polew: a 2 posty wyżej pisał - "jeśli będę" :polew: :polew:

No tak się rozglądam na wszelki wypadek... :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale ja to absolutnie rozumiem, też przeglądam allegro "na wszelki wypadek" :kox:
Opublikowano

ale ja to absolutnie rozumiem, też przeglądam allegro "na wszelki wypadek" :kox:

:good::kox:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:49_________________________________________________No i kolejny modzik w mojej furce. DVD z obsługą z poziomu RNSE i oczywiście z pilocika jakby ktoś sobie życzył. :wink4:

86899e0e63ab88d9.jpg

d60c9c442449ddb2.jpg

:kox: Zostało jeszcze tylko odblokowanie opcji ogladania w czasie jazdy ale już jutro będzie wszystko gotowe. :kox:

Opublikowano

wszystko ekstra fajnie jak się nie ma dvd..jak się już zamontuje to górna 2-3 razy w roku się odpala :kox:

Opublikowano

wszystko ekstra fajnie jak się nie ma dvd..jak się już zamontuje to górna 2-3 razy w roku się odpala :kox:

:kox:adamooo Ty już z DVD ponad 4 lata jeździsz i jakoś wytrzymałeś. :wink4:
Opublikowano

no i super dziś na spota biorę film -bo chciałem pooglądać wieczorem a ty masz mega za***iste fotele :kox:
Opublikowano

no i super dziś na spota biorę film -bo chciałem pooglądać wieczorem a ty masz mega za***iste fotele :kox:

Bileciki już drukuję także tegoooo.... :naughty::wink4:
Opublikowano

sa srody w orange to będą wtorku w BLB :kox:
Opublikowano

sa srody w orange to będą wtorku w BLB :kox:

:naughty::wink4:
Opublikowano

bede do Ciebie dzwonił z rodzynkami:)

:good: Czekam... :kox: Zawsze coś tam u Ciebie zakupię... :good:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 02:45_________________________________________________Powolutku zaczynam coś modzić. Wreszcie! :naughty: Na początek zamontowałem podłokietnik. Fotki poniżej. Jakość średnia - zdjęcia z telefonu ale widać, że to podłokietnik. :tongue4: Mała sprawa a cieszy... :decayed:

67d49b5e92ac1fa9med.jpg[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 14:36_________________________________________________Dzisiaj udało mi się znaleźć trochę czasu i wykonałem podmiankę schowka zwykłego na schowek z lodóweczką i zmieniarką CD... :notworthy:

7c42fce2a1857271med.jpg

9f3048e5e51f8a30med.jpg

Ukłony dla czaki'ego za towar... :gwizdanie:

Gdzie dorwałeś taki schowek ?

Duzo roboty jest z zalozeniem lodówki ????

Opublikowano

Nie ma roboty wogóle jak tylko masz na stanie schowek właśnie klimatyzowany... Po prostu wymieniasz tamten schowek BEZ na ten Z. :wink4: Około 10 minut pracy. :naughty: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:35_________________________________________________Udało się! Jest odblokowana opcja oglądania DVD podczas jazdy. Interfejsik zadziałał. :good:

Opublikowano

Nie ma roboty wogóle jak tylko masz na stanie schowek właśnie klimatyzowany... Po prostu wymieniasz tamten schowek BEZ na ten Z. :wink4: Około 10 minut pracy. :naughty: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:35_________________________________________________Udało się! Jest odblokowana opcja oglądania DVD podczas jazdy. Interfejsik zadziałał. :good:

jak bym miał tylko 140 koni to też bym pewnie coś takiego sobie zamontował bo to musi być strasznie nudne tak jezdzić :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Udało się! Jest odblokowana opcja oglądania DVD podczas jazdy. Interfejsik zadziałał. :good:

jak bym miał tylko 140 koni to też bym pewnie coś takiego sobie zamontował bo to musi być strasznie nudne tak jezdzić :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Jebbanny!!! :naughty: Ciekawe kiedy właśnie to zrobisz? :wink4::tongue4:
Opublikowano

ostatnio wlożylem dość sporo kasy w "odnowe" wnętrza (fotele, kieorwnica, dekory, schowek, tunel) także pewnie nie prędko...

Opublikowano

ostatnio wlożylem dość sporo kasy w "odnowe" wnętrza (fotele, kieorwnica, dekory, schowek, tunel) także pewnie nie prędko...

Taaaa.... Ja też tak zawsze mówię. :naughty:

P.S. Nowy modzik zawitał. Czarny sufit z S-Line'a! :kox::evil:

958e27ab24369588.jpg

63407aa0286780b2.jpg

:kox: :kox:

Opublikowano

akjam tys jest świr :tongue4: graty za wytrwalosc w modach :good:

Opublikowano

czemu nie widze Cie na liście na zlot? nie jedziesz?

Opublikowano

:gwizdanie: Mam jeszcze coś specjalnie dla Ciebie ale jeszcze się z tym nie uporałem. :wink4::tongue4:

Nie wiem jeszcze... :wink4:
Opublikowano

:gwizdanie: Mam jeszcze coś specjalnie dla Ciebie ale jeszcze się z tym nie uporałem. :wink4::tongue4:

zgaduje dokladka mendo jedna no cos fajne zaczynasz miec te autko :tongue4:

a nad zlotem sie nie masz co zastanawiac zabieraj rodzinke i w droge :cool1:

Opublikowano

zgaduje dokladka mendo jedna no cos fajne zaczynasz miec te autko :tongue4:

a nad zlotem sie nie masz co zastanawiac zabieraj rodzinke i w droge :cool1:

Mam nadzieję, że się tak właśnie skończy i będziemy razem się odżywiali na zlocie... :gwizdanie: :wink4: