Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj jakiegoś linka do tych ledów - też muszę sobie wymienić :cool1:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy naprawdę uważacie, że to LED lepiej wygląda?

Jak dla mnie (przynajmniej na zdjęciu) wygląda jakoś "trupio". Może w rzeczywistości jest lepiej.

Opublikowano

Ja kupowałem w sklepie elektronicznym ale H4mm3R kupował w necie i w jego wątku gdzieś są konkrety. Na pewno kupował w www.sklep.ledy.pl :good: Tak jak mówię w jego wątku masz napisane co masz kupić. :wink4:

Czy naprawdę uważacie, że to LED lepiej wygląda?

Jak dla mnie (przynajmniej na zdjęciu) wygląda jakoś "trupio". Może w rzeczywistości jest lepiej.

Właśnie miałem o tym pisać wklejając te fotki, Masz racje - na zdjęciu wygląda dziwnie ale w rzeczywistości na prawdę wygląda dobrze. :good: Zdjęcia nie obrazują tego jak to wygląda w rzeczywistości - niestety. :disgust::wink4:
Opublikowano

w rzeczywistosci wyglada lepiej i tez polecam kazdemu takiego moda :good: u mnie juz swieci chwile pelen pakiet :decayed:

Opublikowano

w rzeczywistosci wyglada lepiej i tez polecam kazdemu takiego moda :good: u mnie juz swieci chwile pelen pakiet :decayed:

Miałem okazję widzieć. :naughty: Modzik nie drogi a robi robotę. :kox::good:
Opublikowano

widziałem w paru autach... ogólnie wieś tańczy i śpiewa... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

widziałem w paru autach... ogólnie wieś tańczy i śpiewa... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Ja nie mówię o czerwonych albo zielonych kolorach! :decayed::cool1:
Opublikowano

nie no pewnie pod wiejskimi dyskotekami się podobie bo przecież nie podoba :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie no pewnie pod wiejskimi dyskotekami się podobie bo przecież nie podoba :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew:

dobra pany..jak zdjąć ten panel?? bo nie chce połamać :kwasny:

Podważyć delikatnie zboczku i po sprawie. :wink4:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20727.msg1299556#msg1299556
Opublikowano

...ja mam u siebie akurat ledy z S8 :tongue4: o taka tylko fotke znalazlem :wink4:

c858d6a4c861fc44med.jpg

Opublikowano

Zdjecia wogole mnie nie przekonuja... :embarrassed:

Ale skoro montowali w S8 to musi byc ok :evil:

Opublikowano

eee... ja siedziałem w a3 z LED i było raz że ciemniej a dwa że kolor męczący, jak siedziało się na miejscu pasażera i zapaliło punktowy, to było nieprzyjemne dla oczu kierowcy straszenie... moze u Ciebei jest lepiej, ale nie przekonuje mnie to tak samo jak LED na blachach z zewnątrz.

Oczywiście jeśli się tobie podoba i czujesz się OK w takim kolorze wnętrza to :good: :good: :)

Opublikowano

eee... ja siedziałem w a3 z LED i było raz że ciemniej a dwa że kolor męczący, jak siedziało się na miejscu pasażera i zapaliło punktowy, to było nieprzyjemne dla oczu kierowcy straszenie... moze u Ciebei jest lepiej, ale nie przekonuje mnie to tak samo jak LED na blachach z zewnątrz.

Oczywiście jeśli się tobie podoba i czujesz się OK w takim kolorze wnętrza to :good: :good: :)

Ciemniej? :mysli: U mnie wydaje się być jednak troszkę jaśniej niż było. A poświata światełka LED na wnętrze ładnie się prezentuje. :kox:
Opublikowano

kwestia gustu, mi się led nie podoba we wnętrzu bardzo psuje wnętrze.

wsiac sobie do A1 to zmienisz zdanie, oswietlenie wnetrza jest mega :kox:

zdjecie zrobione slabym aparatem wiec nie ma tego efektu co nazywo

4a8a25fb42d22a49m.jpg

Opublikowano

4a8a25fb42d22a49m.jpg

to jest to mega?? nie dziękuje postoje... widać że ciemno w środku i nawet przeczytać sie nic nie da...

inaczej żeby nie buć piany... mi się nie podoba i narazie nie widziałem wersji takiej żeby mi się podobała, mówie tutaj o natężeniu światła i barwie światła.

Opublikowano

4a8a25fb42d22a49m.jpg

to jest to mega?? nie dziękuje postoje... widać że ciemno w środku i nawet przeczytać sie nic nie da...

inaczej żeby nie buć piany... mi się nie podoba i narazie nie widziałem wersji takiej żeby mi się podobała, mówie tutaj o natężeniu światła i barwie światła.

A widziałeś kiedyś na żywca, czy tylko na zdjęciach ? KENOiX ma interior led u siebie i wygląda :kox: wcale nie jest ciemno.

Opublikowano

4a8a25fb42d22a49m.jpg

A widziałeś kiedyś na żywca, czy tylko na zdjęciach ? KENOiX ma interior led u siebie i wygląda :kox: wcale nie jest ciemno.

No właśnie nie wiem co tak o tej ciemności cały czas mówisz mgtan? U mnie jest na prawdę jaśniej niż było co mówiłem już wcześniej. Wiadomo, że nie chcę Cię tutaj do niczego namawiać ale zastanawia mnie gdzie widziałeś te ledy, że wydawało Ci się ciemno? W jakim autku? Jakieś może kiepskie LEDy? :mysli: Jaki kolor? Biała barw czy może niebieska? Przyznaję, że niebieskie swiecą nieco gorzej i może takie widziałeś? Albo po prostu jakieś dziwne/słabe LEDy... :mysli:
Opublikowano

widziałem w paru autach i zgadzam się z mgtanem że ledy świecą minimalnie słabiej.