Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatnio obiło mi się o ucho że ci się oświetlenie led nie widzi :whistling:

no bo nie widzą mi się świecące trupią bielą śmieszne diody . Szukam czegoś zbliżonego do 4000-4500K iczyli w barwie nie kojarzącej się z salą operacyjną :decayed:

mają kolorek koło 4300k :decayed:....zimne białe nie saą stosowane :wink:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 196,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

auto na żywo robi wrażenie, blenda fajna przód bez rejki wygląda o wiele lepiej:decayed: szkoda że miałem tak mało czasu żeby troszkę pogadać :kwasny: btw rs6 w 19 :slina:

Opublikowano
petarda!!! :slina::slina::slina: prawie idealnie z zewnątrz jak dla mnie..
...prawie? :mysli::naughty:

prawie, bo ja bym wywalił te chromy... ale to wiadomo, kwestia gustu :decayed:

Opublikowano

O kurde, teraz zauważyłem dopiero że wrzuciłeś do środka Ledy od Tomnika. Rzeczywiście tak jasno świecą? Może tez bym się skusił bo widzę że światło całkiem całkiem dają :wink:

Opublikowano

jak dla mnie też, ale kobiety na to lecą :wink:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor
O kurde, teraz zauważyłem dopiero że wrzuciłeś do środka Ledy od Tomnika. Rzeczywiście tak jasno świecą? Może tez bym się skusił bo widzę że światło całkiem całkiem dają :wink:
W porównianiu z "rurkami" które miałem wcześniej to jest mega zmiana! Tamte po prostu nie świeciły! :grin::wink:

:decayed: No właśnie - kwestia gustu ale o tym się nie dyskutuje. :cool::wink4:
Opublikowano
W porównianiu z "rurkami": które miałem wcześniej to jest mega zmiana! Tamte po prostu nie świeciły! :grin::wink:

Właśnie też miałem rurki we wcześniejszym aucie i wsiadając do niego w nocy jak zapalały się te ledy to oczy aż bolały od patrzenia w ich świetle.

Czytałem że jakiś problem z mrugnięciem podczas ich zapalania jest? Bardzo to jest widoczne?

Opublikowano
  • Autor

Mówisz o tych modułach od Tomnik'a? :mysli: U mnie nie widzę takiego problemu. :wink4:

auto na żywo robi wrażenie, blenda fajna przód bez rejki wygląda o wiele lepiej:decayed: szkoda że miałem tak mało czasu żeby troszkę pogadać :kwasny: btw rs6 w 19 :slina:
:hi::wink4:
Opublikowano

Ledy mogę również polecić nawet do podświetlenia rejstracji.

Dla mnie do wnętrza do są one trochę za mocne. W poprzednim aucie jak się zapalały to aż się oczy mrużyło.

Akjam możesz wrzucić foto jak wyglądają ledy w podświetleniu drzwi.

I daj znać jak postojówki. Jak jeszcze nie miałem czasu ich zamonotwać

Za autko pełen szacun,:brawo:

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ledy mogę również polecić nawet do podświetlenia rejstracji.

Dla mnie do wnętrza do są one trochę za mocne. W poprzednim aucie jak się zapalały to aż się oczy mrużyło.

Akjam możesz wrzucić foto jak wyglądają ledy w podświetleniu drzwi.

I daj znać jak postojówki. Jak jeszcze nie miałem czasu ich zamonotwać

Za autko pełen szacun,:brawo:

Postojówek jeszcze nie montowałem bo brak czasu i do końca nie wiem czy da się to zrobić bez wyciągania lamp, zderzaka?

Co do fotek LEDów z A8 w drzwiach postaram się cyknąć fotkę wieczorem. :wink4:

Opublikowano

Co do postojówek to wydaje mi się że wystarczy je mocniej pociągnąć (tak jak w passacie b5fl). Chyba że się mylę to proszę o instrukcję wymiany tych żarówek.

Opublikowano

Gratuluje autka, i pełen szacunek dla ilośći włożonej pracy. Ciężko znaleść opcje której nie dodałeś ... kiedy będziesz wycinał dziurę na szyber ? :grin:

Opublikowano

nie na szyber, tylko na solar dach żeby go zmotywować :wink: na szczęście mam wentylacje bez solara :cool1:

Opublikowano
nie na szyber, tylko na solar dach żeby go zmotywować :wink: na szczęście mam wentylacje bez solara :cool1:

Jedno nie wyklucza drugiego :wink: Ale tak szczerze - za duże koszty i mało prawdopodobne aby udało się taki mod wykonać na tyle profesjonalnie aby nic nie spierdzielić (miałem w planach ale po sprawdzeniu i przekalkulowaniu - odpuściłem).

Opublikowano
  • Autor

No to jak Bart-S tak mówi to nawet już o tym nie myślę. :wink4:

Opublikowano

Akjam, jaki jest koszt nakładek od RS4 ??

Opublikowano
  • Autor
Gratuluje autka, i pełen szacunek dla ilośći włożonej pracy. Ciężko znaleść opcje której nie dodałeś ... kiedy będziesz wycinał dziurę na szyber ? :grin:
Dzięki kolego za miłe słowo.:hi:

Tommy Gun poszło PW. :wink4:

Opublikowano

Nie masz co sie cieszyć bo jak odłoże trochę kapitału na mody to wiesz że nie będziesz miał spokoju :P

A co do pomysłów na mody to przegladajac filmiki na YT trafiłem na taka recenzje z jakiegos komisu :

Niby nic niezwykłego ale w 1:13 pokazane jest fabryczne ogrzewanie tylnej kanapy ... może dla was to nic ciekawego ale jak szukałem autka dla siebie to przejrzałem i obejrzałem naprawdę sporo audiczek i w absolutnie żadnej sie z taką opcją nie spotkałem. To jakiś frykas dla wygodnych amerykanów czy i na starym kontynencie to montowali ? Myślicie że jak sie ma ogrzewane przednie to cięzko byłoby się dozbroić w tylnie? pewnie trzeba by znaleść kanapy z matami, ten mały panelik i niewiem czy nie obudowe tunelu .. ciekawe czy duzo dorabiania instalacji. Niby z tyłu żadko kogoś wożę ale w tą zimę już mi się zdarzyło i marudzili że skóra zimna :P

Opublikowano

Noo Audiczka nieźle wyposażona ale grzane d*py z tyłu to już chłopaki od nas ogarnieli:wink::decayed: