Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] - 2.5TDI V6 - Projekt zakończony :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękny furex;) i do tego te fotki,pięknie wyszły fotografem jesteś??:P czy masz taki dobry aparat;)

Opublikowano

Mam dobry aparat :)

Opublikowano

malik fałszywa skromność nie jest cnotą... :polew: Paweł (wosiek1) fotografia jest konikiem Malika co widać no nie ?? :th:

Opublikowano

Eee tam, przesadzasz. Zazwyczaj z kilkuset fotek, które pstryknę na sesji do opublikowania nadaje sie najwyżej kilkanaście. To raczej nie świadczy dobrze o umiejętnościach nie? :)

Opublikowano

no ale masz chęci a to się liczy... :thumbup:

Opublikowano

Eee tam, przesadzasz. Zazwyczaj z kilkuset fotek, które pstryknę na sesji do opublikowania nadaje sie najwyżej kilkanaście. To raczej nie świadczy dobrze o umiejętnościach nie? :)

Ej no nie gadaj..nawet moje spodenki bahamma wyglądaja jakos lepiej niz na codzień :naughty:

Dobry sprzęt+Dobra ręka=LALA Efekt :thumbup:

Opublikowano

Kurcze fajniutka, chyba się zakochałem w Twoim autku. Naprawdę bardzo fajniutka jest. Ja bym chyba już nic nie zmieniał.

Pozdrawiam.

Opublikowano

malik fałszywa skromność nie jest cnotą... :polew: Paweł (wosiek1) fotografia jest konikiem Malika co widać no nie ?? :th:

widać widać:P też chętnie bym się skusił na taką sesyjkę :thumbup: bo jakoś mój aparat i moja znajomość obsługi aparatu itp nie są za dobre :D

Opublikowano

bardzo ładna audica.jak sie sprawuje ten silniczek?? słyszałem ze cięzko odczuć róźnice niż 1.9 TDi 130km 310 NM jeśli chodzi o ,,kopyto".jeździłes moze takim 1.9?masz porównanie??

Opublikowano

Piekny Avancik :oklaski:

Mam prozbe moze podac dokładny model felg i ich przybliżona cene ???

Bardzo mi sie podobaja moze sobie takie sprawie :)

Opublikowano

piękne auto

gratuluje

Opublikowano

bardzo ładna audica.jak sie sprawuje ten silniczek?? słyszałem ze cięzko odczuć róźnice niż 1.9 TDi 130km 310 NM jeśli chodzi o ,,kopyto".jeździłes moze takim 1.9?masz porównanie??

Jeździłem 1.9 i nie ma porównania :) Jesli chodzi o osiągi a przede wszystkim jeśli chodzi o dźwięk V6. Mogę wyłączyć moje Bose i słuchać tylko tego dźwięku. Czasami aż ciary przechodzą :) No ale co Ci będę opisywał, przecież z Twojego opisu wynika że też masz 2.5V6. Trochę starszy ale praktycznie taki sam.

1.9 po chiptuningu potrafi dogonić 2.5. Ale tylko dlatego, że 2.5 ma założoną blokadę elektroniczną na pompie paliwowej. Istnieją jednak realne szanse na to, że blokadę uda się w końcu zdjąć i spokojnie ten silnik przeskoczy 400Nm i 200 koni. Cała nadzieja w mistrzu Rogalotti :)[br]

Dopisany: 15 Październik 2007, 20:50 _________________________________________________

Mam prozbe moze podac dokładny model felg i ich przybliżona cene ???

Bardzo mi sie podobaja moze sobie takie sprawie :)

Dzięki. Z początku chciałem zwykłe s-line ale jak zobaczyłem te to się zakochałem. Felgi to model Nuvolari firmy Mam. Cena około 2300PLN za komplet (4szt). Szukaj przede wszystkim na niemieckim ebay-u, czasami zdarzają się na allegro.

Opublikowano

z opisuwynika ze sam wstawiłes navi RNS-E.to jest tak jak w B7?? mozesz mi powiedziec jak drogo Cie to wyszło?tak orientacyjnie.poniewaz tez sie zastanawiam nad czyms takim.tylko niewiem czy jest to możliwe bo niemam BOSE.

Opublikowano

C U D O !!!! :th: :audi::a4fan::quattro:

Opublikowano

Dzieki. Kupilem :)

Opublikowano

no to cool ! kiedy montaż ??

Opublikowano

TV WARSZAWA normalnie :kox: ale koks

malik, kupujesz tv na pół roku ? czy jednak na wiosnę nie opychasz auta ... ?

:>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...