zybi67 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam! Mam problem z klimatyzacją, a dokładniej z wyświetlaczem. Dzisiaj po podłączeniu laptopa do samochodu , pojawiło mi się takie coś: Proszę o "zdiagnozowanie" tego problemu. Pozdrawiam
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 jeśli nadal się świecą te "znaczki", to pewnie wyświetlacz popsuty
zybi67 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 :wallbash:witam dzisiaj nadal świecą niema problemu z nastawianiem tyle ze gdy vag4.9 polaczyllem sie z klima to to sie pojawiło
pieckinn Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 jeżeli po podłączeniu laptopa do samochodu pojawiło się takie coś, to można by spróbować zaadoptować czy wgrać nowy sterownik klimy ? nie wiem dokładnie jak to się nazywa ( jeżeli to w ogóle możliwe ) , może niech na ten temat wypowie się bardziej doświadczona osoba, albo przełóż panel klimy od kogoś i sie okaże ;]
Dev Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 u mnie tez sie to pokazuje jak temperatura spada ponizej zera
Rekomendowane odpowiedzi