tomaszzz Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam tak jak w temacie czy a4 z 96r powinno byc takie miesce pod szyba gdzie jest widac vin, bo ostatni minie sie policjant pytal czy szyba byla wyminiana bo nie widac nr vin na podszybiu, mi sie wydaje ze u nas tak nie ma.
Dev Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 w tym modelu nie widziałem a co pale do tego????? nie ma zadnego wymogu
tomaszzz Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Tez wydaje mi sie ze tu to nie wystepowalo, mlody kot to musial swoja madrosc powiedziec.
Dev Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie chcialo sie kuta....wi szukac nr pod maską
darkopolo Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 w tym modelu nie widziałem a co pale do tego????? nie ma zadnego wymogu nie chcialo sie kuta....wi szukac nr pod maską
radi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Umnie numer VIN jest pod szyba w lewym dolnym rogu
rikardo Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Auta przeznaczone na rynek amerykański mogły mieć pomocniczy numer VIN pod szybą z lewej strony.
Armi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam tak jak w temacie czy a4 z 96r powinno byc takie miesce pod szyba gdzie jest widac vin, bo ostatni minie sie policjant pytal czy szyba byla wyminiana bo nie widac nr vin na podszybiu, mi sie wydaje ze u nas tak nie ma. Policjantowi pewnie się z golfem albo innym autem. Gdzie żeby zobaczyć vin wystarczy popatrzeć w któryś z dolnych rogów szyby.
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Auta przeznaczone na rynek amerykański mogły mieć pomocniczy numer VIN pod szybą z lewej strony. ja nie mam wersji USA a mam ten vin w lewym dolnym rogu szyby więc chyba kolejna rzecz w A4 która raz jest raz nie ma bez względu na lift, rok itp :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi