siniak80 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam turbo hybryda + program u Roberta w gdańsku + tłumik przelotowy 2,5 cala od el-tec
Bieniek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Hybryda w koncu.Jeszcze PD i bedzie pieknie.
Blanko Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 co to za hybryda? awx/arl?? hmm czemu 171km tylko? co stalo na przeszkodzie?seryny IC? czy soft mial byc lajtowy
maciejski Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie jak zawsze, pompki za male i IC seryjny.
siniak80 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 co to za hybryda? awx/arl?? hmm czemu 171km tylko? co stalo na przeszkodzie?seryny IC? czy soft mial byc lajtowy pewnie jak zawsze, pompki za male i IC seryjny. IC jest seryjny a i soft chciałem lajtowy
Patrykbor Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 co to za hybryda? awx/arl?? hmm czemu 171km tylko? co stalo na przeszkodzie?seryny IC? czy soft mial byc lajtowy pewnie jak zawsze, pompki za male i IC seryjny. IC jest seryjny a i soft chciałem lajtowy A na spocie byś się pojawiłl i pochwalił
Maniusiek28 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 pięknie pawełek nie dość że fura śliczna to jeszcze odpycha sie w miarę.....tak jak ci mówiłem pompki al,fimic i atakuj 190km
siniak80 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 tylko od dołu troche słabo.....a o pompkach i fimicu pomyślimy
rob555 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 A w czym mam sie tlumaczyc.... I tak ladnie ta hybryda wstaje...porownujac to z innymi to calkiem calkiem. Soft mial byc lajtowy a na tych pompkach i org IC wiecej KM = sporo dymu..... Mozna tam turbine od jelcza wstawic ale jak ukl paliwowy slaby i do tego maly IC to jazda po bandzie tylko ryzyko awarii zwieksza
siniak80 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wszystko jest ok miał być lekki soft a autko nieźle zapitala. Z czasem jak będzie mało to pompkach i FMICu pomyślimy a na razie wystarczy :>
Rekomendowane odpowiedzi