plastuch Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Gracjan Ty chyba na 17" jestes skazany i nie miałes mozliwosci zapodc nic mniejsego niż 17" chyba że swap hebli na 288mm
Gracjan Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Mógłbym szukać jakiś 16" pasujących ale szkoda moich nerwów
cymek28 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Michał napisz coś więcej o PDC bo muszę zrobić u siebie i przydało by się jakieś info.
Michał Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 jeśli nie masz ori czujników w dokładce to PDC jest nieopłacalne, na Twoim miejscu włożyłbym jakiś allegrowy zestaw, tylko trzeba trafić z średnicą otworów Ori PDC to: -dokładka + czujniki -moduł -głośniczek -wiązka czujników -wiązka do wpięcia się w instalację auta
cymek28 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Michał jeżeli to nie tajemnica dasz info jak cenowo taki mod wygląda bez dokładki bo dokładkę mam.
Michał Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 moduł +/-100zł, głośniczek jakieś grosze, wiązki zrobisz za +/-30zł czujniki i wiązkę do nich miałem już w zderzaku, więc nie mam pojęcia ile mogą kosztować
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Mógłbym szukać jakiś 16" pasujących ale szkoda moich nerwów wyczaiłem dzisiaj dlaczego tak parowały mi szyby - wszystko przez Meguiar's Glass Cleaner, to nie był dobry pomysł używać tego wewnątrz, Gracjan zmyj to cholerstwo przetarłem na próbę pół szyby Autoglym Glass Polish i ta część nie parowała :>
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Po kiego wała myłem w środku tym szyby :wallbash: Jutro spróbuje to zmyć IPĄ...
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Po kiego wała myłem w środku tym szyby :wallbash: Jutro spróbuje to zmyć IPĄ... ja też myłem szyby Megsowym GC, i nic mi nie paruje
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Po kiego wała myłem w środku tym szyby :wallbash: Jutro spróbuje to zmyć IPĄ... ja też myłem szyby Megsowym GC, i nic mi nie paruje specjalnie dzisiaj zrobiłem test (jazda rano bez nawiewu), wyraźnie było widać granicę gdzie szyba była potraktowana Autoglymem
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Po kiego wała myłem w środku tym szyby :wallbash: Jutro spróbuje to zmyć IPĄ... ja też myłem szyby Megsowym GC, i nic mi nie paruje specjalnie dzisiaj zrobiłem test (jazda rano bez nawiewu), wyraźnie było widać granicę gdzie szyba była potraktowana Autoglymem no to ciekawe czemu tak jest, może to tylko z klimką paruje
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja bez klimy teraz śmigam, temperatura 22 stopnie, nawiew na szyby... Paruje jak szalone Jak auto postoi wieczorem na dworze to wygląda jakby na szybach była ta srebna folia, wkur... niesamowicie
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 no to ciekawe czemu tak jest, może to tylko z klimką paruje klimke to ja ostatnio używałem ze 2 miesiące temu
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 no to ciekawe czemu tak jest, może to tylko z klimką paruje klimke to ja ostatnio używałem ze 2 miesiące temu zart, oczywiśćie, no to ciekawe od czego to zależy
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 18:47_________________________________________________Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 18:47_________________________________________________Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować Z czym do ludzi Nie ma mowy u mnie o czymś takim
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja bez klimy teraz śmigam, temperatura 22 stopnie, nawiew na szyby... Paruje jak szalone Jak auto postoi wieczorem na dworze to wygląda jakby na szybach była ta srebna folia, wkur... niesamowicie u mnie nie ma takich objawów wogóle
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Jutro mycie IPĄ, zobaczymy... Zaczęło się od użycia tego cleanera więc nie ma co szukać gdzie indziej...
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 18:47_________________________________________________Jak jest wilgoć lub grzyb w przewodach od nawiewu też będzie parować Z czym do ludzi Nie ma mowy u mnie o czymś takim u mnie można jeść z podłogi, a Ty mi tu z grzybami wyjeżdżasz gdzieś znalazłem info że brudna, tłusta szyba (czego na pierwszy rzut oka nie widać) szybciej będzie parowała tylko dziwne że było ok do momentu użycia GC Gracjan rozrabiałeś z wodą destylowaną czy zwykłą?
Rekomendowane odpowiedzi