Daimos Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Wymieniałem w warsztacie dokładnie 2 miesiące temu komplet amortyzatorów i ostatnio zmieniając koła na zimowe zastanowiła mnie jedna rzecz przy tylnym zawieszeniu, mianowicie sprężyna opiera się bezpośrednio na miseczce sprężyny a wg etki powinna tam być podpora gumowa z metalową miseczką na wierzchu. Dodatkowo jak szarpnąłem sprężynę ręką to spokojnie mogłem ją przesuwać w dolnym mocowaniu o jakieś 10mm. I tutaj pytanie: czy wszystko zostało zmontowane prawidłowo?? bo wg mnie, nie bardzo... dodatkowo osłona lewego amortyzatora jest cała poskręcana Amortyzatory z tyłu jakie mam zamontowane to sachs 280562, a zawieszenie posiadam 1BA ogólnie chce to zareklamować ale najpierw chciałbym poznać opinie o tym wszystkim, tym bardziej, że montaż odbył się w bardzo polecanym na forum warsztacie (woj. łódzkie) zamieszczam zdjęcia jak to wygląda: strona lewa strona lewa - osłona amortyzatora strona prawa schemat wg etki
Vakial Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Cześć, mechanik zapomniał przełożyć ze starego amortyzatora podkładki gumowo-metalowej na której osadzona jest sprężyna, myślę że możesz spokojnie to reklamować. Pozdro
Cristoforo Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 co ta osłona wyglada jakby z d*py słonia została wyjęta ???
Daimos Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 co ta osłona wyglada jakby z d*py słonia została wyjęta ??? Osłony i odbojniki miałem nówki, tak poprostu zamontowali ...trzeba być zdolnym
Cristoforo Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 co ta osłona wyglada jakby z d*py słonia została wyjęta ??? Osłony i odbojniki miałem nówki, tak poprostu zamontowali ...trzeba być zdolnym to tym bardziej reklamuj usługę
Rekomendowane odpowiedzi