topor Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 przekaze kolezce info o Audi.. bo szuka zadbanej. a za jakis czas ja bede polowal na Avanta.
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 _________________________________________________ Znaczki S-line już przyjechały na autku z Holandii.10 poduch jest i tyle!!!!!!! po jednej w każdym słupku, w fotelach i frontowe. Proszę mnie tu nie obrażać.W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! Koledzy z 3.0 TDI B7 niech pilnują swojego kurnika." :angry:Nie pamięta wół jak cielęciem był!!!" Skrzynia 6 biegowy manual z wyjściem na quattro podpasował pod ten motor dzięki wykonanej z jakiegoś dobrego stopu przelotkę wysokości ok 5mm Jak macie jeszcze jakies pytania walic smiało EloPozdrawiam!!!LG Nie przypominam sobie, żebym Cię obraził ( więc chyba nie do mnie ta uwaga ) - nawet potwierdziłem fakt występowania 10 poduszek w modelach B5 oraz napisałem "Ładne B5" Nie pisałem, że Ty znaczki przykleiłeś. "W ogłoszeniach pisze się różne rzeczy to fakt ale w moich tylko prawdę" ............hmmmmmm dziwne bo w temacie dużymi literami piszesz S-LINE gdzie strone dalej potwierdzasz, że to nie s-line. Idę pilnować swojego kurnika
juras0076 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Sorry Miron!!nie chciałem być nieuprzejmy.Nie ma o co się kłócic... Idź Idź jest czego pilnować...
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Sorry Miron!!nie chciałem być nieuprzejmy.Nie ma o co się kłócic... Idź Idź jest czego pilnować... ...........jaka tam kłótnia..............męska różnica zdań i poglądów.................. i męskie zażegnanie sporu koniec OT
antonio Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 dlaczego masz wymienioną przednią szybę??
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Auto do sprzedania, nic sie w nim nie zmieni, wszelkie dyskusje nie maja sensu... zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi