Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] CZARNY AVANT 1,9 TDI AVG S-LINE,CHIP,6 BIEGÓW, 17"FELE, CHROMY, IGŁAAAAAAAAA!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przekaze kolezce info o Audi.. bo szuka zadbanej. a za jakis czas ja bede polowal na Avanta.

Opublikowano

Znaczki S-line już przyjechały na autku z Holandii.10 poduch jest i tyle!!!!!!! po jednej w każdym słupku, w fotelach i frontowe.

Proszę mnie tu nie obrażać.W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! :angry:

Koledzy z 3.0 TDI B7 niech pilnują swojego kurnika." :angry:Nie pamięta wół jak cielęciem był!!!"

Skrzynia 6 biegowy manual z wyjściem na quattro podpasował pod ten motor dzięki wykonanej z jakiegoś dobrego stopu przelotkę wysokości ok 5mm

Jak macie jeszcze jakies pytania walic smiało EloPozdrawiam!!!LG

Nie przypominam sobie, żebym Cię obraził ( więc chyba nie do mnie ta uwaga ) - nawet potwierdziłem fakt występowania 10 poduszek w modelach B5 oraz napisałem "Ładne B5"

Nie pisałem, że Ty znaczki przykleiłeś.

"W ogłoszeniach pisze się różne rzeczy to fakt ale w moich tylko prawdę" ............hmmmmmm dziwne bo w temacie dużymi literami piszesz S-LINE gdzie strone dalej potwierdzasz, że to nie s-line.

Idę pilnować swojego kurnika

Opublikowano

Sorry Miron!!nie chciałem być nieuprzejmy.Nie ma o co się kłócic... :kox:

Idź Idź jest czego pilnować... :naughty:

...........jaka tam kłótnia..............męska różnica zdań i poglądów.................. i męskie zażegnanie sporu :wink4:

koniec OT

Opublikowano

dlaczego masz wymienioną przednią szybę?? :naughty:

Opublikowano

Auto do sprzedania, nic sie w nim nie zmieni, wszelkie dyskusje nie maja sensu... zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...