Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] Czarna mamba Q @ GT28RS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to przykra sprawa jest...

tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży...

dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok :good:

najlepiej spalić :decayed:

Opublikowano

no to przykra sprawa jest...

tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży...

dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok :good:

Jeśli auto w które ładujesz ~20k zł lub ~30 jest drugim autem do zabawy, to warto to bardzo dobrze przemyśleć co włożyć i jak zmodzić aby miało zapas i nigdy auta nie sprzedawać, jeździć na zloty, bawić się nim itd.., chyba że ktoś się zakocha na jakimś zlocie itp. i odpowiednio zapłaci :) Ja myślę, że jak się wybiera auto do modzenia w którym się samemu zakochało to nie ma się potrzeby go szybko sprzedawać :wink4: Bo nawet stara miłość nie rdzewieje :)

Opublikowano

Sentyment do czarnej pozostanie, BTW. Nie ma narazie o czym mowic, bo auto jeszcze nawet nie jest wystawione.

Rozwiązań jest kilka... cel jeden... więcej koxu :decayed:

Opublikowano

QRi, daniel sprzedaje Golfa :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie:... :evil:

Opublikowano

:gwizdanie:... :evil:

Łykasz? :naughty:

Opublikowano

....tylko ze pierw trzeba by sprzedac czarnule, poza tym marzy mi sie R32 :seksiasty:

swoja droga ciekawe czemu sprzedaje i jaki teraz popylacz powstanie :cool1:

Opublikowano

moze mu sie znudzil :gwizdanie:

Opublikowano

....tylko ze pierw trzeba by sprzedac czarnule, poza tym marzy mi sie R32 :seksiasty:

swoja droga ciekawe czemu sprzedaje i jaki teraz popylacz powstanie :cool1:

:mysli: Qri ile zaspiewasz za Czarnule? moze byc na PW

Opublikowano

49k full wypas

do wartosci netto(najnizsza wartosc sprzedazy serii 2k2 s-line 1.8T - 30k dolozone ponad 25k(wliczajac "amortyzacje" sprzetu)

Rozwazam rowniez powrot do serii i sprzedaż pojedynczych częsci - mody silnika najchetniej puscil bym w zestawe, tj

-turbo GT28RS wraz z kolektorem ATP

- customowy dolot na stozku k&n by compsport - "wspolpracujacy" z seryjna przeplywka

- wydech MG-Motorsport- 2,75" DP + 2,5" na 2 koncowych tłumikach sportowych ultera "RS style"

- wtryski Bosch 530cc

- pompa walbro 255l/h

- 6-biegowa skrzynia (większa tarcza sprzęgła od skrzyni 5) + sprzęgło by Radzikowski (zbrojona tarcza organiczna, podwójna spręzyna w docisku - wzmocnienie o 60%) + nowe koło zamachowe

- Customowy FMIC

- całość wystrojona przez Compsport na ~300 ps (doładowanie 1.25 bara)

do tego dochodzą

-heble S4 B6 345mm

- zawias:

* amortyzatory bilstein B6+spręzyny S-line

- wskazniki doładowania EGT

- oil catch tank

- Body MS design (komplet)

+ audio

skrzynia emphasera

2x wzmacniacz helix high-endowy

kondensator helix

zmieniarka 6CD i odtwarzacz alpine

Opublikowano

jakbys sprzedawal na graty to ja bym lyknal z checia dokladke na tyl bo widze ze masz z profilem na 2 dyfuzory :)

Opublikowano

Moim zdaniem niewielkie szanse, ze to auto pojdzie za 49k, wiec rozsprzedawaj graty :rolleyes:

Opublikowano

jakbys sprzedawal na graty to ja bym lyknal z checia dokladke na tyl bo widze ze masz z profilem na 2 dyfuzory :)

Hha ha to ja fotele jak sa te co były :naughty:
Opublikowano

W sensie s-line polskora, el reg z grzaniem tylka?

Aż tak drastycznej wyprzedaży nie planuje :P

Opublikowano

W sensie s-line polskora, el reg z grzaniem tylka?

Aż tak drastycznej wyprzedaży nie planuje :P

:wink4:
Opublikowano

Jaki tam siedzi FMIC, tzn. rozmiary, bo byłbym chętny jeślibyś sprzedawał. Rozumiem, że to nie chińczyk.

Opublikowano

juz sie zaczyna :naughty:

Opublikowano

zimowa wyprzedaz :) auto wchoooj kozackie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...