GILI Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 no to przykra sprawa jest... tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży... dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok najlepiej spalić
gregory Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 no to przykra sprawa jest... tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży... dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok Jeśli auto w które ładujesz ~20k zł lub ~30 jest drugim autem do zabawy, to warto to bardzo dobrze przemyśleć co włożyć i jak zmodzić aby miało zapas i nigdy auta nie sprzedawać, jeździć na zloty, bawić się nim itd.., chyba że ktoś się zakocha na jakimś zlocie itp. i odpowiednio zapłaci Ja myślę, że jak się wybiera auto do modzenia w którym się samemu zakochało to nie ma się potrzeby go szybko sprzedawać Bo nawet stara miłość nie rdzewieje
QRi Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Sentyment do czarnej pozostanie, BTW. Nie ma narazie o czym mowic, bo auto jeszcze nawet nie jest wystawione. Rozwiązań jest kilka... cel jeden... więcej koxu
Flyer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 QRi, daniel sprzedaje Golfa :naughty:
QRi Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 ....tylko ze pierw trzeba by sprzedac czarnule, poza tym marzy mi sie R32 swoja droga ciekawe czemu sprzedaje i jaki teraz popylacz powstanie
Flyer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 moze mu sie znudzil :gwizdanie:
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ....tylko ze pierw trzeba by sprzedac czarnule, poza tym marzy mi sie R32 swoja droga ciekawe czemu sprzedaje i jaki teraz popylacz powstanie Qri ile zaspiewasz za Czarnule? moze byc na PW
QRi Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 49k full wypas do wartosci netto(najnizsza wartosc sprzedazy serii 2k2 s-line 1.8T - 30k dolozone ponad 25k(wliczajac "amortyzacje" sprzetu) Rozwazam rowniez powrot do serii i sprzedaż pojedynczych częsci - mody silnika najchetniej puscil bym w zestawe, tj -turbo GT28RS wraz z kolektorem ATP - customowy dolot na stozku k&n by compsport - "wspolpracujacy" z seryjna przeplywka - wydech MG-Motorsport- 2,75" DP + 2,5" na 2 koncowych tłumikach sportowych ultera "RS style" - wtryski Bosch 530cc - pompa walbro 255l/h - 6-biegowa skrzynia (większa tarcza sprzęgła od skrzyni 5) + sprzęgło by Radzikowski (zbrojona tarcza organiczna, podwójna spręzyna w docisku - wzmocnienie o 60%) + nowe koło zamachowe - Customowy FMIC - całość wystrojona przez Compsport na ~300 ps (doładowanie 1.25 bara) do tego dochodzą -heble S4 B6 345mm - zawias: * amortyzatory bilstein B6+spręzyny S-line - wskazniki doładowania EGT - oil catch tank - Body MS design (komplet) + audio skrzynia emphasera 2x wzmacniacz helix high-endowy kondensator helix zmieniarka 6CD i odtwarzacz alpine
David Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 jakbys sprzedawal na graty to ja bym lyknal z checia dokladke na tyl bo widze ze masz z profilem na 2 dyfuzory
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Moim zdaniem niewielkie szanse, ze to auto pojdzie za 49k, wiec rozsprzedawaj graty
Wąski Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 jakbys sprzedawal na graty to ja bym lyknal z checia dokladke na tyl bo widze ze masz z profilem na 2 dyfuzory Hha ha to ja fotele jak sa te co były
QRi Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 W sensie s-line polskora, el reg z grzaniem tylka? Aż tak drastycznej wyprzedaży nie planuje
Wąski Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 W sensie s-line polskora, el reg z grzaniem tylka? Aż tak drastycznej wyprzedaży nie planuje
Thom4s Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Jaki tam siedzi FMIC, tzn. rozmiary, bo byłbym chętny jeślibyś sprzedawał. Rozumiem, że to nie chińczyk.
Remik-A4 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 mnie interesuja hamulce s4 b6 345mm , FIMC a i masz moze tzw. downpipe, kata sportowego ? Ile za te graty oddzielnie ? a ile razem ? pisz na pw. jak chcesz...
szachu71 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 zimowa wyprzedaz auto wchoooj kozackie
Rekomendowane odpowiedzi