Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Czerwony sedanik Michala ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam Wam mojego czerwonego dupowozika :D Tak wiem, to tylko 1.6 bez szaleństw ale przyjemnie się tym jeździ, audi to audi i już :D Osoby ze spotów śląskich w Katowicach już znają tę czerwoną A4 :)

Audi A4 1997 1.6 ARM ADP, historia - sprowadzony 3 lata temu do PL z Niemiec, kupiony od 1 właściciela, serwisowany w ASO. Używany przez ojca teraz na stałe mój ;) Taki miły i komfortowy samochodzik do przemieszczania się :D Aktulany przebieg to już prawie 240 000km. W Polsce przejechał ponad 60 000km bez większych problemów, wymieniałem klocki, płyny, akumulator, części zawieszenia, płukałem nagrzewnicę, wymieniłem przednią szybę w Grecji :) Ogólnie nic poważnego.

W standardzie:

- 2 poduszki

- 2 elektryczne szybki

- elektryczne lusterka

- podłokietnik z tyłu

- klimatronic

- ori radio beta cc

- telefon :)

- felgi 15 BBS

- centralny zamek z domykaniem szyb z kluczyka

Plany:

- ładne felgi na lato :)

- lampy przód po drugim lifcie (tył może też)

- centralny z pilota

- lusterka podgrzewane

- radio Concert I

- kierunki

- usunąć wszystkie znaczki z klapy

- skóra :D

Update: 09.12.2009

dziś sprawdzałem kody wyposażenia..i ..znalazłem kod silnika, w papierach mam ARM na naklejce ADP :) Ciekawe :) Sprawdzę dziś dokładnie. Radio zamówione ;) Później dodam nowe zdjęcia.

Zrobione:

- podłokietnik przód

- zmiana mieszka i gałki

- wyrzucenie telefonu

- usunięte wszystkie znaczki z klapy

- białe kierunki

- centralny z pilota + scyzoryk

- lusterka podgrzewane

Fotki (autko troszkę brudne):

RYp

RZ5

RZa

i środeczek już po pierwszych wymianach :)

VwM

Opublikowano

całkiem fajnie się prezentuje o felgach nie mówię bo widzę że w planach :decayed:

ale mógłbyś albo dołożyć na klapie z tyłu pojemność albo zdjąć A4 bo asymetrycznie trochę dziwnie wygląda do tego te naklejki tak sobie no i haczykena mógłbyś jakimś boshem potraktować :naughty:

Opublikowano

ogółem spoczko, jedynie te felgi :thumbdown: no i niżej ją :kox:

jednak (nie obraź się) czerrwony kolor do mnie za bardzo nie przemawia w takiej konfiguracji nadwoziowej tzn totalny standard :rolleyes: ale miłoego użytkowania życzę :wink4:

Opublikowano

jednak (nie obraź się) czerrwony kolor do mnie za bardzo nie przemawia w takiej konfiguracji nadwoziowej tzn totalny standard :rolleyes: ale miłoego użytkowania życzę :wink4:

standard :D ale może kiedyś w przypływie większej gotówki coś zmienię - fotele/kierownica/fis/radio :D

Opublikowano

hehe, też od tego zaczynałem :decayed:

od czegoś trzeba :) kierunki kupiłem więc pewnie też w tym tygodniu wymienię i może w końcu lusterka zrobię :D

Opublikowano

wymyśl coś na ten bok co go nie widać na fotkach , żeby zaczął lśnić jak reszta ;)

Opublikowano

Meksykanska czerwien :naughty: Miałem taka :cool1: Zrob dokładki w kolor , glebe , fele 17` minimum , lusterka in.pro i blachary twoje :wink4: Lampy jeszcze bym pozmieniał na poliftowe z przodu :good:

Opublikowano

wymyśl coś na ten bok co go nie widać na fotkach , żeby zaczął lśnić jak reszta ;)

tempo i szmateczki i efekt jest :D Fotkę pstryknę i na żywo na spocie możesz zobaczyć :D[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 18:16_________________________________________________

tak! fela pierwszorzędnie i to na wiosne! :naughty:

będzie fela w zależności od finansów :) chciałbym ori 17 ;) [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 18:17_________________________________________________Ciekawa historia...jednak mam ADP a nie ARM :D sprawdzić trzeba :D