mikefoto Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Przedstawiam Wam mojego czerwonego dupowozika Tak wiem, to tylko 1.6 bez szaleństw ale przyjemnie się tym jeździ, audi to audi i już Osoby ze spotów śląskich w Katowicach już znają tę czerwoną A4 Audi A4 1997 1.6 ARM ADP, historia - sprowadzony 3 lata temu do PL z Niemiec, kupiony od 1 właściciela, serwisowany w ASO. Używany przez ojca teraz na stałe mój Taki miły i komfortowy samochodzik do przemieszczania się Aktulany przebieg to już prawie 240 000km. W Polsce przejechał ponad 60 000km bez większych problemów, wymieniałem klocki, płyny, akumulator, części zawieszenia, płukałem nagrzewnicę, wymieniłem przednią szybę w Grecji Ogólnie nic poważnego. W standardzie: - 2 poduszki - 2 elektryczne szybki - elektryczne lusterka - podłokietnik z tyłu - klimatronic - ori radio beta cc - telefon - felgi 15 BBS - centralny zamek z domykaniem szyb z kluczyka Plany: - ładne felgi na lato - lampy przód po drugim lifcie (tył może też) - centralny z pilota - lusterka podgrzewane - radio Concert I - kierunki - usunąć wszystkie znaczki z klapy - skóra Update: 09.12.2009 dziś sprawdzałem kody wyposażenia..i ..znalazłem kod silnika, w papierach mam ARM na naklejce ADP Ciekawe Sprawdzę dziś dokładnie. Radio zamówione Później dodam nowe zdjęcia. Zrobione: - podłokietnik przód - zmiana mieszka i gałki - wyrzucenie telefonu - usunięte wszystkie znaczki z klapy - białe kierunki - centralny z pilota + scyzoryk - lusterka podgrzewane Fotki (autko troszkę brudne): i środeczek już po pierwszych wymianach
Pulpit Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 całkiem fajnie się prezentuje o felgach nie mówię bo widzę że w planach ale mógłbyś albo dołożyć na klapie z tyłu pojemność albo zdjąć A4 bo asymetrycznie trochę dziwnie wygląda do tego te naklejki tak sobie no i haczykena mógłbyś jakimś boshem potraktować
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ogółem spoczko, jedynie te felgi no i niżej ją jednak (nie obraź się) czerrwony kolor do mnie za bardzo nie przemawia w takiej konfiguracji nadwoziowej tzn totalny standard ale miłoego użytkowania życzę
mikefoto Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 jednak (nie obraź się) czerrwony kolor do mnie za bardzo nie przemawia w takiej konfiguracji nadwoziowej tzn totalny standard ale miłoego użytkowania życzę standard ale może kiedyś w przypływie większej gotówki coś zmienię - fotele/kierownica/fis/radio
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 rozumiem, z e wszystko by się najchętniej pozmieniało (mam to samo) ale te pieniążki :gwizdanie: ale spokojnie:0 na wszystko przyjdzie czas i pora. Nie wszystko na raz
mikefoto Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 dokładnie, powoli w tym tygodniu będzie centralny zamek z pilota
mikefoto Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 hehe, też od tego zaczynałem od czegoś trzeba kierunki kupiłem więc pewnie też w tym tygodniu wymienię i może w końcu lusterka zrobię
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 będzie dobrze troche czasu i biedowania z wypłaty na wypłatę :polew: i furka się zrobi
The_Dzejms Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 tak! fela pierwszorzędnie i to na wiosne!
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 wymyśl coś na ten bok co go nie widać na fotkach , żeby zaczął lśnić jak reszta
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Meksykanska czerwien Miałem taka Zrob dokładki w kolor , glebe , fele 17` minimum , lusterka in.pro i blachary twoje Lampy jeszcze bym pozmieniał na poliftowe z przodu
mikefoto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 wymyśl coś na ten bok co go nie widać na fotkach , żeby zaczął lśnić jak reszta tempo i szmateczki i efekt jest Fotkę pstryknę i na żywo na spocie możesz zobaczyć [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 18:16_________________________________________________ tak! fela pierwszorzędnie i to na wiosne! będzie fela w zależności od finansów chciałbym ori 17 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 18:17_________________________________________________Ciekawa historia...jednak mam ADP a nie ARM sprawdzić trzeba
Rekomendowane odpowiedzi