Kowal Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pomyślałem, że udostępnię moje skany z Leksykonu Auto Światu. Całość dotyczy budowy silnika i jest pokazana na przykładzie silnika Audi Moim zdaniem jest to super pozycja, która dużo wyjaśnia osobom, które nie są ekspertami w mechanice. Całość wrzuciłem na mojego Chomika http://chomikuj.pl/kowalski.piotrek/Leksykon Mam nadzieję, że nie jednej osobie to rozjaśni to i owo. Miłej lektury.
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Bardzo dobry up jeszcze zeby go zapisać w całosci jako pdf
audi.wielun Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pomysł bardzo dobry,podstawy najważniejsze ale problem z odczytaniem i zapisem.W normalnej wersji zbyt małe żeby poczytać,powiększone nie pokazuje całego tekstu.
Kowal Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Słabo to skonwertowało. Zaraz wstawię pdf'a.
Kowal Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Powinno być ok. Pdf jest na Chomikuj.pl
Rekomendowane odpowiedzi