Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dywaniki wnętrza .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko - chciałem kupic orginalne dywaniki do Audi A4 B5 ale nie moge ich zdobyć. Z kolei dosyć łatwe do zdobycia są dywaniki do A4 z młodszych roczników np 2007 itp. Czy ktoś sprawdzał czy takie dywaniki będą pasowały do mojej starszej Audi ?? Jak miałem Audi 80 to udało mi się zdobyć dywaniki z Audi A4 B5 i one tam pasowały więc moze i w tym przypadku też tak będzie :)

Pozdrawiam.

Krzysiek

Opublikowano

:mysli: :mysli:

Na allegro były na 100%.

Opublikowano
  • Autor

Tak są na allegro - ale jakieś tam niby orginalne a ja chcę mieć prawdziwe orginalne z logo Audi i całą otoczką orginalności :) Wiem że osobno jest przód i osobno tył ale mi to nie przeszkadza . Po prostu musi byc prawdziwy orginał .

Opublikowano

Może sie po prostu zgłoś do salonu AUDI!!!

Opublikowano
  • Autor

I wszystko jest juz jasne jak SŁOŃCE . Cena salonowa dywaników gumowych czarnych - bo takie mnie interesuja , na przód to raptem 117 zł a na tył ok 80 zł . Więc praktycznie jak za darmo :)

Pozdrawiam i dzieki za podpowiedż o salonie .

Krzysiek

Opublikowano

Tak są na allegro - ale jakieś tam niby orginalne a ja chcę mieć prawdziwe orginalne z logo Audi i całą otoczką orginalności :) Wiem że osobno jest przód i osobno tył ale mi to nie przeszkadza . Po prostu musi byc prawdziwy orginał .

:shocked::decayed: :>

Może sie po prostu zgłoś do salonu AUDI!!!

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Trochę OT, ale chciałbym mieć tylko takie problemy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

He. Każdy ma jakiegos konika :) Jeden lubi dłubać w silniku , inny dba tylko o lakier i wygląd zewnętrzny , jeszcze inny Tuning made by Allegro - chrom , chrom , chrom i na to jeszcze troche chromu i siatki :kox: A ja lubie mieć orginalne wnętrze .

Opublikowano

Na pewno w salonie Audi dostaniesz oryginalne dywanik ale pewnie trochę za nie zapłacisz no ale coś za coś :)

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem w Warszawie u Zasady i cena jest naprawde atrakcyjna :) Przód 87 zł a tył tańszy -niepamiętam już ile . Ma to przyjść do mnie na środę więc zobacze co i jak :):)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 17:53_________________________________________________Dywaniki przyszly . HEH :) Jestem bardzo szcześliwy . Zajebi.....te są . Polecam wszystkim taki zabieg . Auto od razu lepiej sie prezetuje.

Opublikowano

No nie wiem, ja bym wolał byle jakie welurowe niż oryginalne a gumowe.

Opublikowano
  • Autor

Na lato przyjdzie i welur :kox:

Opublikowano

ja kupiłem fajne na allegro od takiego gościa za około 90zł i są :good:

Opublikowano

ja na dywaniki to mam jeden materiał upatrzony i nie chce innego... :wink4:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 22:38_________________________________________________a już broń Bożę jakakolwiek guma :wallbash: nawet do bagażnika :no:

Opublikowano
  • Autor

E tam .Może nie widziałeś ori dywaników :>

Na lato musowo welurek - też ori :decayed:

A do bagażnika - fe :thumbdown:

Opublikowano

nawet na zimę nie wsadzę nigdy gumy :decayed: to jest ohydne :tongue4: a w czym miałby mi welur na zimę przeszkadzać? śnieg się roztopi i wyschnie a odkurzaczem resztę się wyciągnie lub wytrzepie na trzepaku :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Hmm . Dobrze gadasz :) Ale to są moje pierwsze gumy i może dlatego tak do nich podchodze :kox: Zawsze ten pierwszy raz :)

Opublikowano

polecam oryginalne gumowe dywaniki audi ...

Kupiłem specjalnie dwa miesiące temu na deszcze, śnieg i inne nieprzyjemne zjawiska meteorologiczne.

Dywaniki pasują idealnie, wyglądają ładnie, delikatne logo a4 na przednich dodaje uroku. Cena nie pamiętam, za darmo nie dawali ale w porównaniu z allegro wcale też nie taka zła cena a jakoś wysoka.

Na lato oczywiście welur ! Ale zimą to wilgoć w nich siedzi ( nawet po całej nocy w garażu z otwartymi oknami) i jak podnoszę taki welurowy dywanik a pod nim podłoga ma mokrą plamę to nie zastanawiam się na gumą :P i estetyką.

Opublikowano

Zamówiłem w Warszawie u Zasady i cena jest naprawde atrakcyjna :) Przód 87 zł a tył tańszy -niepamiętam już ile . Ma to przyjść do mnie na środę więc zobacze co i jak :):)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 17:53_________________________________________________Dywaniki przyszly . HEH :) Jestem bardzo szcześliwy . Zajebi.....te są . Polecam wszystkim taki zabieg . Auto od razu lepiej sie prezetuje.

Jak możesz to wrzóć fotke.

Opublikowano

dokładnie, albo kilka, tak dokładnych, żebym mógł to ocenić...

p.s. sprzedałem swoją a4 i teraz poruszam się moją poprzedniczką (którąś z nich) taką czarną, którą sprzedałem kumplowi i tam są gumy... :thumbdown: