Sqizzy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam was, proszę was o pomoc. Kupiłem Audi A4 B5 z 1997 roku. Niestety w samochodzie nie było radia tylko zaślepka jest. Patrzyłem na allegro oryginalne radia do Audi, ale jest mnóstwo modeli. Jako że dopiero rozpoczynam zabawę z moją A4 nie mam pojęcia jakie będzie pasowało. Z tego co udało mi się wyczytać w internecie to powinno pasować radio Audi Chorus, czy mam rację? Czy może Audi Concert I Proszę o pomoc
mariuszsmietana Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item825381150_audi_gamma_cc_promocja_rachunek_warto.html ja mam cos takiego. chce wymienic na cd
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 musisz sprawdzić jaką masz tam kieszeń i ile cm masz jak 23 cm to spokojnie ci chorus czy contert podejdzie
pablo_9 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Chorus podejdzie ale nie polecam bo to jest kaseta i bez możliwości podpięcia zmieniarki, Concert I też będzie pasić i to najlepsze rozwiązanie, które polecam bo możesz dołożyć do tego zmieniarkę osobiście posiadam właśnie Concert I + zmeiniarka jestem zadowolony zdjęcia jak radio prezentuje się w aucie możesz obejrzeć w opisie mojej Audi
darkopolo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 musisz sprawdzić jaką masz tam kieszeń i ile cm masz jak 23 cm to spokojnie ci chorus czy contert podejdzie W roczniku 1997 szerokość kieszeni na radio wynosi 22cm.
Rekomendowane odpowiedzi