kori Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czy jest na forum osoba która może sprawdzi historię serwisową auta ?
Patrykbor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Są [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 19:39_________________________________________________temat wyjaśniony
soolek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 O so kaman? To są, czy nie? Też mam interes do takiej osoby...
Patrykbor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 piszcie pw do kolegi kori i napewno wam odpowie
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 zadzwoń do Kulczyka (Poznań) i tam podadzą Ci przez tel. Ja tak sprawdzałem
kori Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Istnieje taka możliwośc, lecz zależy skoąd auto było sprowadzone, jeśli z niemczech to raczej bezproblemowo, Francja - mało możliwe, inne kraje - praktycznie niemożliwe. Przynajmniej tak poinformował mnie forumowicz Cuber. Jeśli ktoś bedzie dzwonił do Kulczyka itp niech potwierdzi.
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no przecież to Ty chciałeś pytać o historię więc dzwoń
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Istnieje taka możliwośc, lecz zależy skoąd auto było sprowadzone, jeśli z niemczech to raczej bezproblemowo, Francja - mało możliwe, inne kraje - praktycznie niemożliwe. Przynajmniej tak poinformował mnie forumowicz Cuber. Jeśli ktoś bedzie dzwonił do Kulczyka itp niech potwierdzi. Cuber oszukuje Pojechałem po auto do Belgii , zadzwoniłem do Polski i dostałem całą historię.Niektóre auta włoskie też mają historię
antonio Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 kolega z forum o nicku radek_ja BTW: sprawdzałem trzy auta i przysłał mi historię na e-mail wyślij mu VIN i swojego e-maila na PW i jutro jak będzie w pracy to Ci podesle historię - o ile jest
Skeeber Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 radek_ja - > dziękuje za pomoc, u mnie Panowie licznik nie cofany (99r -> 200 000 oryginalnie), pełen serwis. Dziękuje za pomoc
Marcin_G Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Chciałbym odświeżyć temat. Czy jest ktoś na forum, kto może sprawdzić historię auta?
erka Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Chciałbym odświeżyć temat. Czy jest ktoś na forum, kto może sprawdzić historię auta?Podłączam sięWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi